Nick Cannon saa jälleen perheenlisäystä – viides lapsi kahden vuoden sisään

Nick Cannon saa kahdeksannen lapsen.

Juontaja ja artisti Nick Cannon, 41, kertoi maanantaina hänen keskusteltuohjelmassaan The Nick Cannon Show saavansa lapsen yhdessä malli Bre Tiesin kanssa.

Tuleva poika on hänen kahdeksas lapsensa ja ensimmäinen lapsi yhdessä Tiesin kanssa. Asiasta uutisoivat muun muassa People ja CNN

Cannon on saanut viisi lasta viimeisen kahden vuoden aikana. Viime vuonna Cannon sai muutaman kuukauden sisällä neljä lasta kolmen eri naisen kanssa.

– Kaikki varmasti tietävät, että minulla on paljon lapsia ja vilpittömästi rakastan heitä kaikkia. Kaikki lapsistani ovat erityisiä, Cannon kertoo puheessaan.

Viime joulukuussa Cannonin perheeseen tuli suuri suru, kun hänen nuorin lapsensa, Zen menehtyi aivokasvaimen seurauksena viiden kuukauden ikäisenä. Cannon kertoi maanantaina puheessaan, että tiesivät uuden lapsen tulosta jo ennen Zen-poikansa kuolemaa. Cannon ja Ties halusivat pitää uutisen salassa.

Cannon on aiemmin kritisoinut ihmisten kommentteja hänen lapsiluvustaan. Cannon saa jatkuvasti kommenttia siitä, että hän on esimerkiksi ”huolimaton, vastuuton ja itsekäs”.

Nick Cannon on tunnettu oman keskusteluohjelman lisäksi The Masked Singer USA -ohjelman juontajana. 

Lähde: People ja CNN

Lue myös:

    Uusimmat