Masked Singer Suomi -maskin takaa paljastanut radiotähti arvelee – näin hänen sarjaa fanittava lapsensa suhtautuu yllätykseen

1:13
Masked Singer Suomi -maskinsa paljastanut kertoo, miten arvelee lähimmän perheenjäsenensä suhtautuvan paljastukseen

Masked Singer Suomi -ohjelmassa nähtiin jälleen kutkuttava paljastus.

Masked Singer Suomi -jaksossa paljastui jälleen uusi henkilöllisyys, kun Vihikoiran maskin takaa löytyi radiojuontaja Esko Eerikäinen. Vihikoira esitti viimeisenä kappaleenaan kolumbialaisartisti Juanesin hitin La Camisa Negra

Eerikäinen kertoo juontaja Ile Uusivuoren luotsaamassa Masked Singer Suomi – Maskin takana -ohjelmassa, ettei joutunut juuri esittämään valkoisia valheita tyttärelleen Victorialle, kun kävi Masked Singerin harjoituksissa. Victoria oli harjoitusten aikaan aina koulussa, kun taas Eerikäinen "töissä" tai "keikalla". Eerikäinen ei ole tällä hetkellä myöskään parisuhteessa, eli hänellä ei ole kumppania, keneltä salaisuutta olisi täytynyt varjella. 

– Mikä on tietysti surullista, Eerikäinen nauraa. 

Uusivuori tiedustelee, mitä Eerikäinen luulee tyttärensä Victorian tuumaavan isänsä edesottamuksista. Eerikäisen mukaan vastaus on helppo. 

– Hän on nyt siinä iässä, että kaikki, mitä mä teen, on noloa. 

Eerikäisen mukaan Victoria ei ole koskaan kuullut isänsä laulavan ja pohtii, että näinköhän tytär tunnistaa hänet. 

– Mehän siis katsotaan tätä kotona ja ollaan aina arvuuteltu, että ketä siellä on. Niin nyt on kiva, kun on itse mukana, niin saa nähdä. 

Yllä olevalla videolla Esko Eerikäinen kertoo, miten Victoria luultavasti suhtautuu isänsä Masked Singer Suomi -taipaleeseen!

Alla olevilta videoilta näet Vihikoiran esitykset. 

4:36

4:03

4:28

Masked Singer Suomi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 20

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja