Mary luuli vessanpönttöön pudonneen sormuksen kadonneen iäksi – 13 vuotta myöhemmin sattuma puuttui peliin: "Harvinainen tapaus"

Juuttuiko sormus sormeen? Näin se lähtee irti 1:02
KATSO MYÖS VIDEO: Jos sormus juuttui sormeesi, näin saat sen kivuttomasti irti!

Amerikkalainen Mary sai vuonna 2010 aviomieheltään lahjaksi timanttisormuksen, olivathan he olleet naimisissa jo 33 vuotta. Valitettavasti Mary onnistui hukkaamaan helyn, kun se putosi vessanpönttöön ja katosi putkistoon. Nyt, kaikkien noiden vuosien jälkeen, hän sai lahjasormuksensa takaisin!

Yhdysvaltain Minnesotassa asuva Mary Strand, 71, sai takaisin sormuksen, jonka hän vahingossa huuhtoi vessanpöntöstä alas 13 vuotta sitten. Korun palautumisesta omistajalleen kertovat Today-sivusto ja Washington Post.

Korjaustöiden yhteydessä löytyi kimaltava yllätys

Maaliskuussa paikallisella vedenpuhdistuslaitoksella kolme työntekijää oli korjaamassa erästä konetta ja tässä yhteydessä sen ympäriltä raivattiin pois jäteroskaa. Koneen läheltä roskajätteen seasta löytyi sormus.

Maryn löytynyt sormus nousi uutisotsikoihin.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Yksi sormuksen löytäjistä oli huoltopäällikkö John Tierney. Hän kertoo Todaylle uskoneensa, että koska sormus oli ulkonäöltään hieman tavallisesta vihkisormuksesta poikkeava, voisi heidän olla mahdollista löytää sen omistaja.

Sosiaalisessa mediassa julkaistiin ilmoitus, jossa kerrottiin sormuksen löytymisestä ja pyydettiin ihmisiä ottamaan yhteyttä, mikäli oma vihkisormus oli sattunut päätymään vessanpöntöstä alas.

Omistajaa etsittiin sosiaalisen median kautta.Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tämä on harvinainen tapaus ja haluamme palauttaa sormuksen omistajalleen! julkaisussa luki.

Sormuksen omistaja tavoitettiin netin ansiosta

Todayn mukaan paikalliselle virastolle soitettiin satoja puheluita julkaisun jälkeen. Moni toivoi, että oma sormus olisi löytynyt.

Tieto sormuksen mahdollisesta löytymisestä kantautui Maryn korviin, kun hänen tyttärensä näki siitä ilmoituksen naapuruston netti-ilmoitustaululla. Mary ajatteli ensin tyttären juksaavan häntä, mutta päätti kuitenkin soittaa ilmoituksen tehneelle virastolle. Hän kuvaili sormusta ulkonäöltä ja lähetti siitä kuvan. 

Kaksi paikallista jalokivikauppiasta vertaili Maryn lähettämää kuvaa löytyneeseen sormukseen ja molemmat tulivat siihen tulokseen, että kyseessä oli sama sormus.

Näin Mary hukkasi sormuksensa

Mary oli saanut sormuksen 33. hääpäivälahjaksi mieheltään Davelta. Hän kertoo, että sormus lipesi hänen otteestaan vessanpönttöön käsien pesun yhteydessä juuri, kun hän oli vetänyt vessan. Sormus kieppui veden mukana ja katosi putkiston syövereihin.

Silloin ajattelin, että hän ei koskaan enää osta minulle toista sormusta. Minusta tuntui niin pahalta, kun se oli lahja, Mary kertoo Todaylle.

Vaikka Dave sattui olemaan viemärialalla toimivan yrityksen omistaja, ei sormusta onnistuttu enää löytämään. Se oli kateissa yli kymmenen vuotta, kunnes tämän vuoden maaliskuussa sattuma puuttui peliin.

Omistajan löytymisestä kerrottiin muun muassa Twitterissä. Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunta saapui virastoon vastaanottamaan sormuksen. Hetki videoitiin ja se on nähtävissä sosiaalisessa mediassa.

Katso myös video: Paulinan sormus hukkui hankeen – sitten Tony pelasti päivän!

Paulinan sormus hukkui hankeen – metallinpaljastinta käytellyt Tony pelasti päivän 1:18
Nuoripari oli melkein luopunut toivosta hukattuaan kultaisen kihlasormuksensa hankeen Breckinridgessä, Coloradossa vuonna 2022. Tony Pizzamigalon harrastus kuitenkin toi heille taatusti mieluisia uutisia!

Lue myös:

    Uusimmat