Markku Kanervan kohtalo ratkeamassa lähiviikkojen aikana

Markku Kanervan jatko puntarissa – näin Huuhkajat-luotsi kommentoi tulevaisuuttaan 2:21
Näin Markku Kanerva kommentoi Huuhkajat-jatkoaan maaliskuun lopussa.

Suomen Palloliiton hallitus kokoontuu tänään käsittelemään ajankohtaisia asioita kokouksessaan. Kokouksessa käsiteltäneen myös Markku Kanervan asemaa Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentajana.

Kanervan nykyinen sopimus ulottuu kuluvan vuoden loppuun asti.

MTV Urheilun tietojen mukaan Huuhkajat-luotsi Kanerva ja Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti keskustelivat maajoukkueen nykytilanteesta pääsiäisen jälkeen. Kyse oli kuitenkin tiettävästi enemmänkin muodollisesta keskustelusta.

Kuten Lahti ennakoi aiemmin Viro-maaottelun yhteydessä MTV Urheilulle, konkreettisten ratkaisujen aika lienee vasta myöhemmin, sillä mitään kiirettä asian suhteen ei varsinaisesti ole, koska Huuhkajat pelaa vasta kesäkuussa kaksi maaottelua Skotlantia ja Portugalia vastaan vieraissa. 

Näyttää siltä, että jos muutos tapahtuu, on olennaisinta se, että uusi henkilö on ruorissa syksyllä, kun Kansojen liiga alkaa.

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Todennäköisesti hallituksen kokouksessa Lahti silti päivittää hallitukselle jollain tavalla nykytilannetta Kanervaa koskien. Lahti ei kuitenkaan halunnut kommentoida Kanervan tuoretta tilannetta millään tavalla.

– Tällä hetkellä ei ole mitään uutta kommentoitavaa asian suhteen, Lahti totesi Palloliiton viestintäpäällikön välityksellä MTV Urheilulle.

Lue myös:

    Uusimmat