Markku Alén uuden 410-heppaisen Maseratin ratissa – "Potku puuttuu"

Teknavin kevätkauden viidennessä jaksossa sunnuntaina 6.4. klo 17.30 reissataan ympäri maailmaa moottoreiden, elektroniikkauutuuksien ja mielenkiintoisten persoonien perässä.

Teknavin vauhtikaksikon seikkailut jatkuvat Italiassa. Rallilegenda Markku Alén vie Marko Terva-ahon tuttuihin Alppimaisemiin ja tutustuttaa oppipoikansa Maseratien maailmaan. Koeajossa on italialaismerkin uusin luomus, 410-hevosvoimainen Maserati Ghibli S Q4.

– Kun on V6 alla, niin kyllä tämmönen laatikko, joka on raju ja hieno, niin vähän tarttis nopeuttaa. Insinööreillä on vielä töitä. Potku puuttuu, Alén muun muassa veistelee Maseratin ratissa.

Jari-Matti Latvala rentoutuu MM-rallien välissä moottorikelkan selässä. Teknavin juontaja Hanna-Riikka Hosio suuntaa Latvalan kanssa kelkkasafarille upeissa Lapin tunturimaisemissa. Menopeleinä ovat Lynxin ensi talven uutuusmallit.

BMW toi markkinoille kakkossarjan Coupén. Koeajoimme ärhäkän pikkusportin moottoriradalla Las Vegasissa.

Varastaako HTC Android-puhelimien kärkipaikan Samsungilta? Henri Kuokan kokeilussa ovat molempien uunituoreet lippulaivamallit, HTC One (M8) ja Samsung Galaxy S5.

Teknavin seitsemäs kausi esitetään 9.3. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys sunnuntaisin klo 17.30 ja uusinta keskiviikkoisin klo 22.40. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat