Mark voitti miljoonia kolme vuotta sitten – hiljattain onni potkaisi jälleen: "En oikein osaa sanoin kuvailla sitä, miltä minusta juuri nyt tuntuu"

Paljonko rahaa ihmisellä tulee olla, että hän on rikas? 2:50
Paljonko ihmisellä pitäisi olla rahaa, että hän on rikas? Teimme kyselykierroksen toimituksessa.

Mark voitti jo toisen kerran raaputusarvasta neljä miljoona dollaria. Hän antoi haastattelun CNN-uutiskanavalle.

Michiganilaista Mark Clarkia voisi tituleeraataa melkoiseksi hannuhanheksi, sillä onnetar on suosinut miestä peräti kahdella arpapelin päävoitolla. 50-vuotias mies on saanut kahdesti neljän miljoonan dollarin potin.

– Sitä ei odottaisi voittavansa arpapelissä kertaakaan, puhumattakaan kahdesta kerrasta! hän totesi CNN-kanavalle.

– En oikein osaa sanoin kuvailla sitä, miltä minusta juuri nyt tuntuu.

Ensimmäinen voitto kotiin kolme vuotta sitten

Ensimmäinen potti osui kohdille kolme vuotta sitten. Hän oli ostanut raaputusarvan Hudsonissa sijaitsevalta huoltoasemalta. Toinen kerta sattui nyt kesäkuussa, samanlaisella arvalla.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tuoreen voittonsa Mark oli raaputtanut esiin arvasta kolikolla, jonka hänen edesmennyt isänsä oli antanut hänelle kymmenen vuotta sitten. 

– Menetimme hänet noin vuosi sitten terveysongelmien vuoksi. En mahda sille mitään, mutta minusta tuntuu, että tuo kolikko toi minulle nyt onnea.

Mark aikoo jatkaa elämäänsä normaaliin tapaan. Hän on eläkkeellä ja kalastaa.

– Kävimme isän kanssa usein yhdessä kalassa ja minusta on noista kerroista hienoja muistoja. Voiton avulla voin jatkaa kalareissuja ja nauttia ajasta poikani ja perheeni kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat