Perhe voitti miljoonia lotossa – kolme päivää myöhemmin perheen poika sai kuulla parantuneensa syövästä: "Mikä startti vuodelle 2020"

1:08
Mitä kannattaa tehdä, jos jättipotti osuu kohdalle? Näin suomalaiset lottovoittajat neuvoisivat muita

Englantilaisen perheen vuosi ei olisi voinut alkaa paremmin.

Englannissa asuvat John ja Allison McDonald  voittivat 2,6 miljoonaa puntaa Ison-Britannian kansallisessa lotossa. Kolme päivää lottovoiton jälkeen perheen teini-ikäinen poika sai kuulla parantuneensa syövästä.

Asiasta kertoivat muun muassa BBC ja Global News.

”Elinikäiset unelmamme kävivät kerralla toteen”

John, 62 on ammatiltaan järjestyksenvalvoja. John tarkasti töissä lottokuponkiaan ja huomasi yhtäkkiä, että olikin saanut kuusi numeroa oikein.

2,6 miljoonan punnan eli noin 3 miljoonan euron lottovoitto oli jo itsessään hieno vuodenaloitus McDonald’sin perheelle. Mutta muutaman päivän kuluttua perhe sai lisää upeita uutisia.

Perheen 15-vuotias poika Ewan sai tietää, että hän on täysin parantunut syövästä. Ewan sairasti non-Hodgkin-lymfoomaa. Ewan oli käynyt vuoden verran kemoterapiassa ja oli viimein vapaa syövästä. 

– Kaikki elinikäiset unelmamme kävivät kerralla toteen vain kolmessa päivässä, John kertoo BBC:lle.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä

"Mikä startti vuodelle 2020"

John ja hänen vaimonsa Allison, 49 päättivät jäädä eläkkeelle. Perhe haluaa viettäää yhteistä, ansaittua aikaa niin kotona Englannissa, kuin lomamatkoilla ulkomailla.

– Mikä startti vuodelle 2020. Kaikki aina haaveilevat lottovoitosta jouluisin ja puhuvat siitä, kuinka hienoa sellainen olisi. Mutta Allison ja minä emme koskaan uskoneet, että niin kävisi meille. Ja niin kävi, John kertoo. 

– Ja sitten vielä saimme kuulla, että Ewanin kuvat olivat puhtaita. Tämä on aivan mahtavaa. Olemme niin kiitollisia.

– Tämä on maailman upein tunne, Allison lisää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja