Mark meni vierailulle penismuseoon – tunnistikin yllättäen seinällä roikkuneen kuvan

Penismuseo Islannissa tuotti yllätyksen Markille, joka tunnisti yhden näyttelyssä roikkuvista valokuvista.

Ollessaan matkalla Islannissa Mark Jason Williams miehineen päätti vierailla fallologisessa museossa – suomeksi siis "penismuseossa". Katseltuaan aikansa eläinten falloksia, Mark siirtyi ihastelemaan näyttelyn valokuvaosiota – ja yllättyi.

– Yllätyksekseni tunnistin yhden malleista. Olin tyrmistynyt. Kuka menee aviomiehensä kanssa islantilaiseen penismuseoon ja löytää entisen seksikumppaninsa kuvan? Mark kuvailee Huffington Post -sivulla.

Kuvassa olikin tutun peniksen omaava mies

Kuvassa oli mies, jonka Mark oli tavannut 20 vuotta sitten. Kaksikko tapasi nettichatissa ja siirtyi pian kuvan miehen asunnolle, missä tämä esitteli "ennätysisoa" penistään.

– Hän otti housunsa pois ja minä tuijotin. Paljon. En voinut olla tuijottamatta. Olen vain vähän yli 150 senttiä pitkä, ja hänen peniksensä oli kuin viidesosa koko pituudestani, Mark kuvailee.

Katso myös: Onko jokaisella miehellä erektio-ongelmia, ja minkä kokoinen on "normaali penis"? Juttu jatkuu videon alla.

Onko jokaisella miehellä oikeasti joskus erektio-ongelmia? 2:33

Peniskuvan näkeminen sai ajattelemaan menneitä

Kaksikko ei kohtaamisensa jälkeen tavannut enää uudelleen. Nyt miehen kuvan katsominen sai kuitenkin Markin uppoamaan mietteisiin. Kuvan näkeminen oli ilahduttanut häntä, mikä sai Markin tuntemaan, että jokin on vialla. Oliko hän sittenkin onneton liitossaan?

– Viivyttelin [museossa] hänen kuvansa kohdalla ja muistelin nuoruuteni iloja ja virheitä, Mark sanoo.

Hetken hän pohti, millaiseksi elämä olisi muotoutunut kuvan miehen rinnalla. Nähtyään aviomiehensä selaamassa kuvakirjaa museossa hän kuitenkin palasi todellisuuteen.

– Rakastan miestäni, liittomme on kunnossa, kaikilla on menneisyys. Ja nyt lähdetään tästä museosta ennen kuin saan hermoromahduksen, Mark kuvailee tunnelmiaan.

"Mieheni kanssa oleminen on opettanut, että..."

Loppuloma sujui ihanasti, mutta myöhemmin Mark sai yllätyksekseen LinkedIn-kaveripyynnön mieheltä, jonka penikseen oli törmännyt museossa. Se ei kuitenkaan herättänyt hänessä kaipuuta "jättipeniksen" omanneen miehen luo.

– Mieheni kanssa oleminen on opettanut, että ihmissydän on elimistä tärkein, hän heittää.

Katso myös: Sen, mikä seksiasento sopii kenellekin, oppii kokeilemalla. Mutta millaisia asentoja voisi suosia, jos alapää on löysä tai penis liian suuri?

Millaisia seksiasentoja voisi suosia, jos alapää on löysä tai penis liian suuri? 2:05

Lähde: Huffpost.com

Lue myös:

    Uusimmat