Pöyristynyt asiakas palautti huonekalun härskin kuvion vuoksi – nyt "penispöydän" omistajasta käydään kisaa

Asiakas palautti pöydän erikoisen syyn vuoksi: oksakuvio pöydän pinnassa muistutti penistä. Nyt "penispöydästä" on tullut hitti.

Samuel Moseleyja Rhys Shackell-York valmistavat työkseen ruokapöytiä. Yksikään brittimiesten tekeleistä ei kuitenkaan ole noussut yhtä suureen suosioon kuin vahingossa syntynyt "penispöytä", kertoo Metro.

Eivät huomanneet peniskuvaa

Samuel ja Rhys olivat jo koonneet asiakkaan tilauksen, mutta heiltä jäi huomaamatta jotakin hupaisaa: pöydän puupinnassa oli oksankohta, joka näytti penikseltä.

– Saimme soiton asiakkaalta, joka oli saanut pöytämme. Jokin oli vialla. Emme tienneet, itkeäkö vai nauraa, kaksikko kuvailee Instagramissa.

Asiakas oli varma, että Samuel ja Rhys ovat etsanneet elimen puupintaan tarkoituksella. Pöytä palautui valmistajalle.

Päättivät arpoa pöydän

Pöydän hinta on 624 puntaa, noin 720 euroa. Jotta se ei jäisi kodittomaksi, Samuel ja Rhys päättivät arpoa pöydän onnekkaalle voittajalle. Arvat maksavat 2 puntaa per kappale. Kaikki tuotot lahjoitetaan kives-, eturauhas- ja penissyövästä kärsivien auttamiseen.

Selaa kuvia nuolilla. Peniskuvio näkyy toisessa kuvassa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Muut asiakkaat rakastavat penispöytää

Kävi ilmi, että muu asiakaskunta rakasti penispöytää. Samuel ja Rhys myivät tuhansia arpoja parissa päivässä.

– Ei tällaista [peniksen muotoista merkkiä] näe joka päivä, eivätkä asiakkaat todellakaan odota sellaista, kun saavat pöydän meiltä. Siksi ajattelimme, että olisi mahtava idea käyttää tätä tilaisuutena kerätä rahaa hyvään tarkoitukseen, Rhys kuvailee kaksikon nettisivulla.

Pöytä arvotaan syyskuussa.

Katso myös: Sohvalle roiskaistu torkkupeitto on kuuma trendi, mutta miten helppoa peiton huoleton asettelu on? Testasimme:

Miten aloittelijalta sujuu torkkupeiton"huoleton roiskaiseminen"sohvalle? 1:56

Lähteet: Metro.co.uk, Instagram.com/grainandframe, Grainandframe.com

Lue myös:

    Uusimmat