Marja Hintikan avoin päivitys – kertoo joulun jälkeisestä tilastaan: "Sitä jotenkin simahtaa"

Juontaja Marja Hintikka ei ole koskaan julkaissut lastensa kuvia sosiaalisessa mediassa – näin hän perustelee päätöstään 7:33
Katso video! Suosikkijuontaja Marja Hintikka kertoo miksei hän julkaise lastensa kuvia somessa!

Juontaja Marja Hintikka kuvailee Instagramissa välipäivien olotilaansa.

Juontajatähti Marja Hintikka kertoo uusimmassa Instagram-päivityksessä saaneen joulun jälkeisen väsymyksen. Hintikka kertoo joulun olleen ihana ja rento lapsiperhearjen pyörteistä huolimatta.

Väsymys kuitenkin otti tähdestä vallan joulun välipäivinä.

– Näin välipäivinä sitä jotenkin simahtaa. Samaan aikaan kun sähköpostiin alkaa tipahdella ensi vuotta koskevia viestejä.

– Samalla tuntuu, että vasta nyt, kunnolla hengähtäessä, hönkii päälle koko kuluneen vuoden kerääntynyt väsymys. Vois vaikka käydä karhun tavoin hetkeksi talviunille! Mutta ei - kohti uuden vuoden arkea ja sen yli! Johan tässä jo hengähdettiin, Hintikka kirjoittaa.

Juontajan seuraajat jakavat saman olotilan tähden kanssa.  

– Minä tein jo diagnoosin itselleni "Joulun jälkeinen masennus", henkilö kommentoi.

– Niin samaa mieltä. Joulupäivänä jo mietin, että mikä minulla on, kun väsyttää ja on vähän hömelö olo. Ihme kyllä ei paljon lepoa ja rauhoittamista tarvitse, ja taas mennään, toinen kommentoi.

– Niin sama, henkilö kirjoittaa.

Hintikalla ja hänen juontajamiehellään Ile Uusivuorella on kolme yhteistä lasta, jotka ovat syntyneet vuosina 2013, 2015 ja 2017.

Lue myös:

    Uusimmat