Maria Veitola täräyttää Sannille kysymyksen seksuaalisesta suuntautumisesta: "Mulla sukupuolella ei ole väliä"

Maria Veitola yökyläilee Sannin luona illan Yökylässä Maria Veitola -jaksossa. 

Laulaja Sanni on julkisuudessa hyvin tarkka yksityiselämästään. Nyt hän raottaa kuitenkin oman elämänsä verhoa, kun  MTV3-kanavalla nähdään ensi viikon torstaina Sannin jakso Yökylässä Maria Veitola -ohjelmasta. 

Ohjelmassa Veitola kysyy laulajalta, että miltä tuntuu, kun ihmiset spekuloivat julkisesti hänen seksuaalista suuntautumistaan. 

– Semmonen kysymys sitten, Sanni toteaa ja katsoo Veitolaa kysyvästi.

–  Se tuntuu musta kauhean lokeroivalta. Ahtaalta.  En mä rajota rakkautta, Sanni vastaa. 

– Mulla sukupuolella ei ole väliä, hän jatkaa. 

Myös Veitola kertoo Sannille omasta ajatusmaailmastaan. 

– Tunnistan ton tosi hyvin. Ei ole mitään väliä. Olen seurustellut ihmisten kanssa, mulla on ollut kumppaneina miehiä, naisia, transsukupuolisia, muunsukupuolisia. Sellaisia ihmisiä, jotka eivät ole itsekään osanneet määritellä sukupuoli-identiteettiään. En ole ikinä miettinyt sitä, se on ollut tosi hämmentävää jo nuoresta lähtien, kun muut ihmiset ovat olleet, että ”Mikä toi siis on, kenen kanssa olet. Onks se nainen vai mies?”, hän toteaa. 

– Just tavallaan toi, jos seurustelet miehen kanssa, niin  sut leimataan heti heteroksi. Sitten jos seurustelee naisen kanssa, niin ollaan heti, että hei, se tuli kaapista ulos. Nuo on niin ahdistavia nuo boksit, en usko niihin. 

–  En usko, että voisin tämän ikäisenä vielä ihan täysin tarkalleen tietää, kuka tai mikä mä oon. Eiks elämä oo vähän sellaista opettelua,  Sanni jatkaa. 

Sanni kertoo, että haluaa edelleen pitää vankasti kiinni yksitysyydestään. 

– En koe, että olen tilivelvollinen ilmoittamaan, missä milloinkin menen. Haluan oikeesti pitää kiinni mun yksityisyydestä. Ja myös niiden ihmisten yksityisyydestä, kenen kanssa mahdollisesti olen pyörinyt. 

Yökylässä Maria Veitola torstaisin kello 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja