Maria Veitola rikkoo hiljaisuuden Andy McCoyn tv:ssä nähdystä käytöksestä: "Hänen hyökkäävyyteensä pääsi yllättämään"

Andy McCoy raivostuu Maria Veitolalle – tämä sai hänet suuttumaan kuusi vuotta sitten tehdyn talk show'n kulisseissa 1:41
Katso videolta Yökylässä Maria Veitola -jakson kohtaus, jossa Andy McCoy raivostuu Maria Veitolalle

Maria Veitola kommentoi somessa yökyläilyä Andy McCoyn luona.

Torstaina 23. maaliskuuta MTV Katsomossa julkaistu Yökylässä Maria Veitola -jakso nousi laajaksi keskustelunaiheeksi sosiaalisessa mediassa. Jaksossa toimittaja-juontaja Maria Veitola ottaa selvää rock-muusikko Andy McCoyn elämästä. Rokkarin jaksossa nähty käytös pöyristytti monia katsojia.

Jaksossa McCoy muun muassa nimittelee Veitolaa kusipääksi ja raivostuu tälle kaksikon kerratessa kuuden vuoden takaista tapaamistaan Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa.

Yökyläilyn loppupuolella Veitola ottaa McCoyn hyökkäävän käytöksen vielä puheeksi ja kertoo, ettei odottanut McCoyn olevan helppo ihminen, muttei myöskään osannut odottaa uhkaavaa käytöstä.

– En odottanut, että vittuilet mulle tuntikausia ja uhkailet väkivallalla ja kostolla, Veitola sanoo jaksossa McCoylle.

Veitola rikkoi jakson tapahtumia koskevan hiljaisuuden torstaina Instagram-tilillään. Hän postasi tililleen kuvan hänestä, McCoysta ja tämän bonustytär Sofia Zidasta.

Veitola alustaa kuvan yhteyteen kirjoittamaansa tekstiä kuvailleen McCoyta menestyneeksi muusikoksi ja ikoniseksi hahmoksi, josta jokaisella lienee oma näkemys ja mielipide.

– Näin Andyn yhdessä herttaisen ja lahjakkaan Sofia Zidan kanssa keikalla viime syksynä Superwood-festivaaleilla, ja kiinnostuin heidän kollegiaalisesta suhteestaan. Halusin tutustua heihin paremmin ja ymmärtää, mikä tätä taiteilijakaksikkoa yhdistää musiikin ja kuvataiteen lisäksi, hän kirjoittaa.

Veitola kertoo tekstissään yökyläilleensä tähän mennessä jo miltei sadan tunnetunu ihmisen luona, ja kuvaa marraskuinen yökyläilyn McCoyn kanssa olleen yksi hänen raskaimmista reissuistaan.

– Osasimme toki aavistaa, että Andyn kanssa voi olla haastavaa, ja valmistauduimme kuvauksiin huolellisesti. Hänen hyökkäävyyteensä pääsi kuitenkin yllättämään, hän raapustaa.

Veitola kirjoittaa McCoyn pyytäneen käytöstään anteeksi yökyläilyn toisena päivänä.

– Jouduin kuitenkin huomaamaan, ettei anteeksipyyntö vie ahdistavaa kokemusta pois mielestä tai kehosta. Moni teistä on huolehtinut, miten toivuin tästä kaikesta? Turvallisten, lempeiden läheisten ja ammattimaisen keskusteluavun tuella. Toivon, että myös sinä saat tukea ja apua, jos kohdallesi osuu vastaavia tunnelmia ja tilanteita, hän kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Yökylässä Maria Veitola MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Extrapitkät 60-minuuttiset jaksot vain MTV Katsomossa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat