Marco Hietala: Nightwishilla omat kokit mukana kiertueella

MTV3:n Huomenta Suomi -ohjelmassa tiistaina vieraillut Marco Hietala kertoi, miten Nightwish on järjestänyt ruokailunsa kiertueilla.

Nightwish-yhtyeessä basistina ja laulajana toimiva Marco Hietala kertoi tiistaiaamun Huomenta Suomessa, että bändi on järjestänyt kiertueruokailunsa palkkaamalla oman keittiöhenkilökunnan.

– Viimeisimmät Nightwishin Euroopan-kiertueet esimerkiksi ovat olleet jo niin isoja produktioita, että siihen on budjetoitu jo suoraan mukaan mukana kulkeva keittiö. Siellä on tietty määrä ihmisiä, joilla on yleensä oma firma, kulkeva catering-palvelu, Hietala kertoi.

Työskentely keittiössä alkaa heti aamusta, kun kiertue saapuu keikkapaikalle.

– Joku lähtee paikallisten kanssa hakemaan läjän tomaatteja tai jotain seuraavia päiviä varten. Siellä alkaa aamusta heti kahvin ja papumössön laittaminen, Marco kertoi.

Mukana kulkeva keittiö varmistaa sen, että syömässä voi käydä pitkin päivää.

– Keikan jälkeen on mahdollista tilata ruokaa takahuoneeseen. Hedelmävati oli aika suosittu viime Euroopan-rundilla ainakin, laulaja muisteli.

Marco Hietala on mukana marraskuun alussa julkaistulla Raskasta joulua -albumilla. Levyn myötä poppoo lähtee konserttikiertueelle perjantaina 15. marraskuuta. Katso video!

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat