ManU-legenda kritisoi supertähteä kovin sanoin: "Hän pelasi taas heikosti"

Entinen Manchester United -legenda Paul Scholes ei säästellyt sanojaan kritisoidessaan Unitedin kapteenia Paul Pogbaa Brighton-tappion jälkeen.

United koki yllättävän 2-3-vierastappion Brightonille sunnuntain valioliigaottelussa. United päästi ensimmäisellä jaksolla kolme maalia, ja Pogban pilkusta tekemä kavennusmaali ottelun viime sekunneilla oli laiha lohtu.

Unitedin keskikentällä vuosina 1994-2013 pelannut Scholes oli alkuun iloinen Pogban valinnasta kapteeniksi, mutta valioliigakauden kahden ensimmäisen ottelun perusteella mieli on saattanut muuttua.

- Joukkueessa ei ole tarpeeksi johtajia. Sen takia ajattelimme, että Paul olisi sopivin vaihtoehto johtavaksi pelaajaksi, mutta näin ei ole. Hän pelasi taas heikosti ja hänen otteensa ovat niin vaihtelevia, Scholes puhisi.

Pogba myönsi ottelun jälkeen, että pelaajien asenne ei ollut oikea ja että Brighton oli nälkäisempi joukkue ja ansaitsi voittonsa. Nämäkään kommentit eivät lämmittäneet entisen ManU-legendan mieltä.

- Toivottavasti käännöksessä on tullut virhe. Tuollaisia kommentteja ei yksinkertaisesti voi puolustaa, Scholes latasi.

Tuore maailmanmestari Pogba on monien lähteiden mukaan riidoissa Unitedin päävalmentaja Jose Mourinhon kanssa. Pogba oli suivaantunut Mourinhon kommenteista jalkapallon MM-kisojen aikana ja Mourinho puolestaan ei pitänyt Pogban sanomisista viikko sitten pelatun Leicester-ottelun jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat