Manchester Unitedilta nolo moka Huuhkajia kurittaneen tähtihankinnan kohdalla – fanit raivostuivat

Katso videolta: Rasmus Höjlund iski EM-karsinnoissa hattutempun Huuhkajien verkkoon.

Englannin jalkapallojätti Manchester United ei saanut kuukauteen elokuun tähtihankintansa Rasmus Höjlundin pelipaitaa myyntiin, sillä sen myyntipisteistä puuttui tanskalaiskirjain "Ø". Seuran kannattajat eivät katsoneet puutetta hyvällä. Aiheesta uutisoi The Daily Mail.

Manchester United hankki elokuussa tanskalaisen Höjlundin Italian Serie A:n Atalantasta reilulla 80 miljoonalla eurolla. Fanit odottivat innolla, että pääsisivät ostamaan tuoreen hankinnan pelipaidan ennen kauden alkua. Tämä ei kuitenkaan toteutunut, sillä seuran myymälöistä puuttui tanskan kielen kirjain "Ø".

Vielä 8. syyskuuta kannattajille kerrottiin, että paidan saaminen ei ole mahdollista. Nyt kritiikkiä satelee faneilta, joiden mielestä moka toimii symbolina seuran suuremmille ongelmille. Manchester Unitedin mukaan kirjan olisi tullut kauppoihin 7. syyskuuta ja sen ostaminen on nyt mahdollista.

Höjlund on suomalaisille tuttu pelaaja, sillä hän iski hattutempun Suomen miesten jalkapallomaajoukkuetta vastaan EM-karsintojen avausottelussa. 20-vuotias Höjlund on pelannut maajoukkueessa kahdeksan ottelua ja tehnyt kuusi maalia. Hän viimeisteli viime kaudella Serie A:ssa yhdeksän osumaa.

Manchester United on pelannut tällä kaudella neljä ottelua Valioliigassa ja kerännyt niistä kuusi pistettä. Se on sarjassa sijalla 11.

Lue myös:

    Uusimmat