Manchester United romahti nolosti – päävalmentaja latoi tylyä tekstiä: "Se on kovaa ja raakaa, mutta se on totuus"

Manchester United romahti 0–3-tappioon Sevillaa vastaan Eurooppa-liigan puolivälierissä. Espanjalaisjoukkue eteni jatkoon yhteismaalein 5–2. Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag ei silitellyt omiaan tappion jälkeen.

Hollantilaismanageri Erik ten Hag oli tulta ja tappuraa lehdistötilaisuudessa sen jälkeen, kun hänen suojattinsa olivat romahtaneet 0–3-tappion Eurooppa-liigan puolivälierien ratkaisuottelussa Sevillassa.

Marokkolaishyökkääjä Youssef En Nesyri iski kahdesti, kun andalusialaisseura työnsi heikosti esiintyneen ja virheitä tehneen Unitedin tylysti tieltään.

Puolustuspäässä erheet kasautuivat toppari Harry Maguiren ja maalivahti David de Gean reppuihin.

Englannin kärkiseuroihin lukeutuvan Unitedin käskyttäjältä ten Hagilta kysyttiin lehdistötilaisuudessa, oliko isäntäjoukkue tällä kertaa vain sisukkaampi ryhmä.

– Minun on tunnustettava, että se on totuus. Se on kovaa ja raakaa, mutta se on totuus. Sitä on mahdotonta hyväksyä, ten Hag sadatteli.

– Meidän on opittava. Meidän on aloitettava ottelut paremmin, suuremmalla palolla, intohimolla ja maltillisemmin pallon kanssa. Meidän on oltava parempia. Kyse ei ole pelitaidoista, vaan luonteesta. Heillä oli enemmän halua voittaa, ja niin ei voi olla. Sitä on mielestäni mahdotonta hyväksyä.

Sevillan kausi kotimaan kentillä on ollut katastrofaalisen huono. Joukkue on La Ligassa sijalla 13, mutta saa balsamia kannattajien haavoihin Eurooppa-liigan välieräpaikalla.

Manchester United taistelee Valioliigassa kynsin ja hampain sijoittumisesta neljän joukkoon, mikä takaisi paikan Mestarien liigassa ensi kaudella. Seuraavaksi se tavoittelee kuitenkin Englannin cupin finaalipaikkaa sunnuntaina Brightonia vastaan pelattavassa välierässä.

Lue myös:

    Uusimmat