19-vuotias suomalaislupaus iski pallon Lukas Hradeckyn selän taakse Eurooppa-liigassa

Bayer Leverkusen marssi Eurooppa-liigan välieriin kukistamalla Royale Union SG:n 4-1 ja yhteismaalein 5-2. Toisen ottelun ilahduttavasta suomalaissuorituksesta vastasi Casper Terho.

Toiseen osaotteluun lähdettiin tasaisista asetelmista, kun joukkueet pelasivat Leverkusenin kotikentällä 1-1-tasapelin. Leverkusen tuli vierasotteluun kuitenkin räväkästi ja avasi maalihanat Moussa Diabyn maalilla jo 2. minuutilla.

Leverkusen karkasi ottelussa jo 3-0-johtoon ennen illan ilahduttavinta suomalaissuoritusta. Puoliajalla kentälle vaihdettu Royale Union SG:n 19-vuotias suomalaislaituri Casper Terho upotti pallon onnekkaan kimmokkeen kautta Leverkusenin suomalaisvahti Lukas Hradeckyn selän taakse.

Ottelu päättyi lopulta Hradeckyn Leverkusenin 4-1-voittoon ja saksalaiset marssivat välieriin yhteismaalein 5-2.