Teemu Pukilta ratkaiseva niitti? Mestarivalmentajalle buuataan potkuja, kun suurseuralla synkin jakso vuosikymmeniin

Torstainen Frankfurt-tappio Eurooppa-liigassa tiesi sitä, että Unai Emeryn valmentama Arsenal on seuran huonoimmassa tuloskunnossa 27 vuoteen. 

MAINOS

Eurooppa-liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä​​​​​​​

Arsenal pelasi torstaina jo seitsemännen peräkkäisen voitottoman ottelunsa kaikki kilpailut huomioiden, kun se kaatui Eintracht Frankfurtille kotonaan 1-2. Vieraiden Daichi Kamada osui kahdesti toisella jaksolla. 

Nykyvire on Arsenalin heikoin sitten vuoden 1992, mutta manageri Unai Emery linjaa, että joukkue on viimeaikaisia tuloksia parempi. Fanit puolityhjällä kotistadionilla buuasivat Emerylle, ja osa piti esillä kylttejä, joissa vaadittiin potkuja espanjalaisluotsille.   

– Olemme menettäneet itseluottamusta ja tarvitsemme voiton, urallaan Sevillassa ja PSG:ssä titteleitä kahminut Emery kommentoi ottelun jälkeen. 

– Emme tehneet tarpeeksi ja käyttäneet mahdollisuuksiamme parempaan tulokseen. Ymmärrän joukkuetta ja minua kohtaan esitetyn kritiikin.

Emeryn toukokuussa 2018 korvaama Arsene Wenger ei ollut kertaakaan yhtä syvässä tuloksellisessa suossa 22 vuotenaan Arsenalin peräsimessä. Wengerin alaisuudessa pelannut, nykyään kommentaattorina toimiva Martin Keown ei säästellyt sanojaan Emeryn joukkojen otteista. 

– Arsenalin toisen jakson esitys oli sekasortoinen. Joukkueen valinta, sen motivaatio, vaihdot, peliesitys...kaikki tämä puuttui. Tällainen pelaaminen johtaa putoamiseen. Ymmärtääkö seura, kuinka hankala tilanne on nyt? Keown kysyi BT Sportin lähetyksessä. 

Arsenal johtaa F-lohkoa ennen päätöskierrosta, mutta se kohtaa Standard Liegen vieraissa, ja tappio saattaisi pudottaa sen jatkopeleistä. Valioliigassa "tykkimiehet" ovat kahdeksantena.  

– Seuran huipulla on ihmisiä, joiden pitää tehdä nyt ratkaisuja. Muuten Arsenal syöksyy sarjataulukossa vielä alemmas, Keown summaa. 

Arsenal kohtaa Valioliigassa Teemu Pukin edustaman Norwichin vierasnurmella sunnuntaina. 

Lue myös:

    Uusimmat