Man United -tähdeltä nolo lipsautus – armoton palauteryöppy pakotti sulkemaan kommenttikentän

Manchester Unitedin tähtihyökkääjä Marcus Rashford halusi osoittaa kunnioitusta David De Gealle, jonka lähtö englantilaisseurasta varmistui eilen lauantaina. Häneltä jäi kuitenkin yksi tärkeä yksityiskohta huomaamatta, mikä johti huvittavaan piikittelyyn sosiaalisessa mediassa.

De Gea, 32, jättää Manchester Unitedin 12 vuoden ja yli 400 ottelun jälkeen. Yksi uutisesta hetkahtanut oli 25-vuotias Rashford, joka on ollut espanjalaisen joukkuekaveri siitä asti, kun hän itse debytoi Unitedissa kahdeksan vuotta sitten.

Kunnioittaakseen pitkäaikaista ystävyyttään Rashford halusi jakaa tunteikkaan jäähyväistekstin Instagram-tilillään. Asiat eivät kuitenkaan menneet aivan suunnitellusti.

Kuvatekstin yläosaan jäi viesti: "Caption ideas", eli ideoita kuvatekstille. Tämä ei jäänyt seuraajilta huomaamata, mikä johtikin armottomaan piikittelyyn Instagram-julkaisun kommenttikentässä ja sen ulkopuolella.

Rashford muokkasi kuvatekstiä jälkeenpäin ja laittoi julkaisun kommenttikentän kokonaan pois päältä.

Monet ovat jälkeenpäin spekuloineet, käyttikö Rashford tekstin kirjoittamiseen laajalti suositun ChatGPT:n tapaista tekoälyä vai oliko julkaisusta vastuussa täysin joku muu.

Monet muut huvittuivat vain ajatuksesta, että Rashfordilla olisi valmiiksi erilaisia luonnoksia some-julkaisujaan varten.

Lue myös:

    Uusimmat