Uskomaton hetki 99. minuutilla ratkaisi – Englannille EM-kultaa häkellyttävällä tavalla

Englanti juhli dramaattisten vaiheiden jälkeen jalkapallon miesten alle 21-vuotiaiden Euroopan mestaruutta nujertamalla Espanjan 1–0 loppuottelussa Georgian Batumissa lauantaina.

Espanjan kapteenilla Abel Ruizilla oli huippumahdollisuus viedä ottelu jatkoajalle, mutta maalivahti James Trafford torjui Braga-hyökkääjän rangaistuspotkun 99. peliminuutilla. Trafford torjui heti perään myös toisen laukauksen, siivittäen valkopaidat sankarillisesti voittoon.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Irlannin entisen maajoukkuepelaajan Lee Carsleyn valmentama Englanti voitti EM-turnauksessa kaikki kuusi otteluaan ilman päästettyjä maaleja.

Finaalissa Englannin voittomaalissa oli runsaasti onnea, kun Manchester Cityn keskikenttäpelaajan Cole Palmerin vapaapotku kimposi Liverpoolin Curtis Jonesin kautta maaliin. Osuma syntyi aivan avausjakson lopulla.

Englanti on niittänyt viime vuosina menestystä nuorten arvokisoissa, sillä se on myös hallitseva alle 19-vuotiaiden Euroopan mestari. MM-tasolla Englanti voitti alle 17-vuotiaiden ja alle 20-vuotiaiden MM-kultaa 2017.

Lue myös:

    Uusimmat