Mainos

Malmössä pankkirystö ja räjähdys

Kappaleiksi räjäytetty auto ja pankkiryöstö pitivät Malmön poliisit tänään kiireisinä. Hämminkiä aiheuttivat myös kahden poliisiaseman eteen asetut laukut, joiden arveltiin sisältävän räjähteitä.

Poliisiaseman edusta eristettiin liikenteeltä kunnes laukut oli tehty vaarattomaksi. Poliisiaseman pääsisäänkäynnin eteen asetettu laukku sisälsi kuitenkin pelimerkkejä.

- Pankkiryöstöllä ja auton räjäyttämisellä on ehdottomasti yhteyttä toisiinsa, Ewa-Gun Westfjord Skånen poliisista analysoi tapahtumia uutistoimisto TT:lle.

Malmön keskustaan pysäköity auto räjähti puolilta päivin. Kohta sen jälkeen poliisi sai ilmoituksen aseistetusta pankkiryöstöstä. Silminnäkijöiden mukaan pankista oli poistunut kaksi tummiin pukeutunutta ja naamioitua henkilöä. Kohta pankkiryöstön jälkeen poliisi löysi räjäytetyn henkilöauton, jonka uskotaan liittyvän ryöstöön.

Tapahtumat käynnistivät laajat etsinnät, joihin osallistui satakunta Skånen seudun poliisia ja yksi poliisihelikopteri. Kukaan ei loukkaantunut pankkiryöstössä tai auton räjähdyksessä.

(MTV3-STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.