Makwan Amirkhani palaa UFC-kehään "tappelusaarella": "Tulkoon vaikka tiilimuuri, niin meen läpi"

Suomalainen vapaaottelija Makwan Amirkhani palaa UFC-kehään 11. heinäkuuta. Ottelu käydään Amirkhanin mukaan tappelusaarella, jonka tarkkaa sijaintia hän ei itsekään tiedä.

– Jenkeissä se on, ja sinne pitää lähteä. Kyllä ne mulle paikan kertoo, Amirkhani sanoo Betsafen blogissa.

Amikrhani oli asiassa itse aloitteellinen ja otti yhteyttä UFC-organisaatioon.

– Mä oon ollut mukana jo kauan ja tunnen noi tyypit tosi hyvin. Ei mulle ole ongelmaa laittaa sinne mailia, että haluan kehään. Monilla on managerit, mutta mä oon hoitanut näitä jo kolme vuotta itse.

Suomalaistähti puhkuu otteluhaluja ja vakuuttaa olevansa tikissä.

– Oon ihan hullun kovassa kunnossa. Oon keskittynyt 100-prosenttisesti vaan treenaamaan. Treeni on maistunut hyvälle ja se on kulkenut hienosti. Koko ajan tuntuu, että tulee kehitystä. Nyt pitää päästä näyttämään kaikille. Nyt pitää saada äksöniä!

"Se putoo!"

Amirkhani on edellisen kerran otellut UFC:ssä viime marraskuussa, jolloin hän kärsi New Yorkissa teknisellä tyrmäyksellä tappion Shane Burgosia vastaan. Suomalaisen oli määrä otella maaliskuussa Lontoon UFC-illassa englantilaista Mike Grundya vastaan, mutta tapahtuma peruuntui koronaviruspandemian myötä.

Amikrhani lupaa paljastaa heinäkuisen vastustajansa nimen ensi viikolla. Hänen mukaansa vastustajalla ei kuitenkaan ole sinänsä väliä.

– Ihan sama – se putoo! Tulkoon vaikka tiilimuuri, niin meen läpi. Ihan sama – oikeesti!

Amirkhani on ammattilaisurallaan ottanut 15 voittoa ja kärsinyt neljä tappiota.

Lue myös:

    Uusimmat