Makwan Amirkhani on taistelija myös penkkipunnerruksessa – tällainen määrä rautaa nousi ylös

UFC-ottelija Makwan Amirkhani näyttää Ivan Puopololle, miten tehdään anakonda-kuristus 1:35
Makwan Amikrhani näyttää Ivan Puopololle, miten tehdään anakondakuristus.

Suomalainen höyhensarjan vapaaottelija Makwan Amirkhani on osoittanut kovapäisyyttään penkkipunnerruksen parissa.

Amirkhani on julkaissut viime aikoina sosiaalisessa mediassa useita treenivideoita, ja nyt oli penkkipunnerruspätkän vuoro.

Amikrhani oli tehnyt alle jo kuusi kymmenen toiston sarjaa, rautoja porrastetusti lisäten. Lopuksi oli vuorossa kymmenen toistoa 90 kilolla.

Viimeisen sarjan ensimmäiset toistot nousivat suhteellisen kevyen näköisesti, mutta puolessa välissä sarjaa alkoi jo selvästi painaa. Amirkhanin yhdeksäs toisto tuli jo tuskaisesti punnertaen, mutta vielä oli rutistettava kymmenes.

Vaikka tiukkaa teki, Amirkhani taisteli kuin taistelikin ylös kymmenennen toiston – väkisin, kuten häntä taustalta kannustettiin. Samalla hän näytti jälleen kerran sen, ettei hän suostu antamaan periksi.

– Päivän viimeinen liike ja totta kai vanha kunnon penkkipunnerrus. Ei maailman paras tekniikka, mutta ei tässä minusta painonnostajaa tehdä, vaan vähän ruutia koneeseen! Amikrhani kirjoitti ja lisäsi perään aihetunnisteen #eikoske.

Video on katsottavissa alla.

32 vuotta äskettäin täyttänyt Amikrhani oli UFC-kehässä viimeksi lokakuussa, jolloin hän taipui brasilialaiskonkari Edson Barbozalle Abu Dhabissa.

Lue myös:

    Uusimmat