MAKKARAMUHENNOS 4.4.2001

Toimittaja Ari Malmberg

2 porkkanaa noin 1 l vettä 2 punasipulia 5-6 perunaa 1 pss (200 g) herne-maissi- paprikasekoitusta 400 g lenkkimakkaraa noin 150 g sinihomejuustoa muruina pippuria (ja suolaa) tuoretta persiljaa

1. Kuori porkkanat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Pane kuutiot veteen kiehumaan kattilaan.
2. Kuori ja hienonna sipulit, lisää ne kattilaan.
3. Kuori perunat ja leikkaa myös ne kuutioiksi. Lisää kuutiot kattilaan. Lisää tarvittaessa vettä niin, että perunat kasvikset juuri ja juuri peittyvät.
4. Lisää herne-maissi-paprika kattilaan. Kuutioi makkara ja lisää kuutiot sekaan kun kasvikset ovat juuri ja juuri kypsiä.
5. Lämmitä hetki, lisää vielä lopuksi sinihomejuusto, anna sen sulaa joukkoon ja mausta pippurilla.

Lue myös:

    Uusimmat