Majoittuisitko tällaiseen hotelli"huoneeseen"? Sveitsissä avautuu erikoinen hotellikonsepti – huoneissa ei ole seiniä tai kattoa: "Edustaa eräänlaista vapautta"

1:45
Tällaisesta hotellihuoneesta kelpaa katsella Sveitsin henkeäsalpaavaa maisemaa – katso uuden ja erikoisen hotellikonseptin esittely!

Miltä kuulostaisi lomamatka Alpeille Sveitsiin hotelliin, jossa näkymä on henkeäsalpaava? Entä, miltä kuulostaisi hotellihuone, jossa voi nauttia luonnon äänistä samalla, kun tuuletus pelaa aukoitta? 

Tällainen ”ihmemaa” on todellisuutta – katso video sveitsiläisestä hotellista yllä olevalta videolta!

Reutersin mukaan kyseessä on kaksoisveljesten, Frank ja Patrik Riklinin, sekä heidän yhteistyökumppaninsa Daniel Charbonnierin osuvasti nimetty Zero Real Estate -projekti. 

Kolmikko halusi lähestyä matkailua ja majoittumista uudesta perspektiivistä. Lopulta syntyi hotelli, jonka huoneissa ei ole seiniä tai kattoja. On vain "terassi", jolta voi ihailla eteen avautuvaa vuori- ja järvimaisemaa sängyllä lokoisasti maaten. 

Idean isännät uskovat, että koronaviruspandemia voi osaltaan lisätä konseptiin kohdistuvaa kiinnostusta. 

– Mielestäni koronaviruksella on rooli tässä konseptissa. Huone, jossa ei ole seiniä tai kattoa edustaa myös eräänlaista vapautta. Todennäköisesti ei ole toista yhtä hyvää paikkaa nauttia tuuletetusta huoneesta kuin tämä kesäisessä Sveitsissä.

Majoittuminen kahden hengen huoneeseen kaikkine palveluineen maksaa reilut 270 euroa. Ensimmäiset majoittujat pääsevät ihailemaan Sveitsin vuoristoista maisemaa heinäkuun 1. päivästä alkaen. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja