Ei kattoa tai seiniä – maksaisitko yli 300 euroa yöstä tässä nollan tähden hotellissa?

Taiteilijaveljesten nollan tähden hotelli tarjoaa pedin Sveitsin taivaan alla huoltoaseman vieressä.

Nollan tähden hotellia pitävät taiteilijaveljekset, jotka ovat erikoistuneet nollan tähden hotelleihin vuodesta 2008 asti. He mainostavat uusinta "huonetta" lupaamalla sen takaavan unettomia öitä, joina voi pohtia maailman kriisejä. Veljesten toiveena on, että ihmiset muuttaisivat käyttäytymistään unettoman yön jälkeen.

– Nukkuminen ei ole pointtina vaan se, että ihmiset miettisivät maailman nykytilaa. Täällä yöpyminen on kannanotto siihen, että yhteiskunnassa pitää tehdä pikaisia muutoksia, Frank Riklin sanoi.

Vieraiden toivotaan pohtivan muun muassa ilmastonmuutosta, sotaa ja ihmisten loputonta pyrkimystä täydellisyyteen ja sitä, miten tämä ominaisuus tuhoaa maapalloa.

Huoneessa on parivuode ja yöpöytälamppuineen. Seiniä, kattoa tai muutakaan näkösuojaa ei ole tarjolla.

Veljekset ovat tarjonneet aiemmin vastaavaa majoituspalvelua idyllisissä ympäristöissä. Tämä on ensimmäinen kerta, kun huone on epäidyllisessä paikassa vilkkaan autotien varrella. Tosin taustalla näkyy myös Valais’n alpit, joten rumaksi ympäristöä ei voi sanoa.

Huoneeseen kuuluu hovimestari, joka tarjoilee muun muassa aamupalan.

Ulkoilmasviittejä on yhteensä neljä, ja yö niissä maksaa noin 320 euroa. Huoneet ovat avoinna matkailijoille heinäkuusta syyskuun loppuun.

Lue myös:

    Uusimmat