Madonnan tyttärellä sama tyyli kuin äidillään – kainalokarvojen vilkkuminen yhteiskuvassa jakaa mielipiteet

Supertähti Madonna julkaisi vanhimmasta tyttärestään Lourdes Leonista kuvan Instagramissa, mikä sai fanit kertomaan mielipiteensä kainalokarvoista.

Legendaarinen laulaja Madonna, 59, julkaisi uuden vuoden kunniaksi kuvan, missä tähti poseeraa tyttärensä Lourdes Leonin, 21, kanssa.

Kuvassa kaunottarilla on samanväristä huulipunaa. Neljän tyttären äiti pitää Lourdesin kasvoista hellästi. 21-vuotiaan mallikaunottaren tatuoidut kädet halaavat äitiään paljastaen kainalokarvat. Nuorukainen hymyilee kuvassa leveästi.

– Olemme valmiina vuodelle 2018, Madonna kirjoittaa kuvatekstissä.

Kuvan julkaiseminen aiheutti faneissa tunteita kainalokarvojen puolesta ja vastaan.

– Ei ole mitään hävettävää näyttää kainokarvoja. Se on luonnollista ja henkilön oma valinta haluaako ajaa vai jättää karvat, fani kirjoittaa.

– Hän varmaan haisee todella pahalle. Ällöttävä ihminen. käyttää hyväksi mainettaan ja esittelee ihmisille karvoja. Opettaa jopa lapsille outoja juttuja, todella sairasta, komentoja kirjoittaa.

Kuva on kerännyt tähden tilille jo lähes 22 tuhatta kommenttia, missä ihmetellään ja ihastellaan tätä.

Kuuden lapsen äitiä ei kainalokarvojen näyttäminen hetkauta, sillä hän on itsekin näyttänyt omat karvansa. Nainen julkaisi vuonna 2014 kuvan, jossa näyttää kainaloaan luonnon tilassa.

Tänä vuonna 60 vuotta täyttävällä legendalla on kuusi lasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja