Mainos

Madonnan keikalle jonotetaan jo

Innokkaimmat Madonna-fanit ovat jo leiriytyneet jonottamaan eturivin paikkoja Helsingin Jätkänsaaressa.

Portit konserttipaikalle avataan huomenna iltapäivällä. Ravintolat ja Madonnan kiertuetuotemyynti ovat Iltalehden mukaan avoinna heti porttien auettua.

Konsertti alkaa iltakahdeksalta dj Paul Oakenfoldin esiintymisellä. Konsertti päättyy puoliltaöin.

Madonnan konsertti katkoo katuja Helsingissä

Madonnan konsertti vaikuttaa merkittävästi liikennejärjestelyihin Helsingissä. Liikenne vaikeutuu poliisin mukaan huomenna iltapäivällä ja illalla Hietalahdenrannassa ja Itämerenkadulla. Konsertin jälkeen Hietalahdenrannan liikenne Porkkalankadun ja Mallaskadun välillä katkaistaan noin kello 23-01.

Iltapäivällä ruuhkahuippujen aikana Länsiväylän ja Porkkalankadun suunnasta tuleva liikenne ohjataan Ruoholahdenkatua keskustaan, Itämerenkadulta tuleva puolestaan Mechelininkatua Hietaniemen suuntaan.

Madonnan Helsingin-konsertin promoottori Risto Juvonen suosittelee, että katsojat saapuisivat noin kello 18.30:een asti Ruoholahden metroasemalta tulevaa reittiä. Tuon jälkeen saapuvat puolestaan pääsevät perille sujuvimmin Hietalahden kautta, kun työmatkaliikenne hiljenee.

Länsisatamaan johtava liikenne pyritään sallimaan normaalisti, mutta Tallinnan-laivalle matkaavien kannattaa ruuhkien vuoksi varata huomattavasti normaalia enemmän aikaa.

Poliisi kehottaa keskustaan tulijoita jättämään oman auton huomenna kotiin.

(MTV3)

Lue myös:

Katso Mari Karppisen juttu (Kymmenen uutiset 5.8.2009)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.