Madonna puolustaa kohuasuaan: "Se oli poliittinen kannanotto"

Popikoni Madonna edusti muotimaailman tärkeimmässä gaalassa asussa, joka paljasti sekä rinnat että takapuolen. 

Aiemmin tällä viikolla muotimaailman huiput kokoontuivat Met-gaalaan New Yorkissa. Vuosittaiseen gaalaan saapui perinteiseen tyyliin myös maailman suostuimpia artisteja ja näyttelijöitä. 

Myös popin kuningatar Madonna saapui paikalle ja keräsi asullaan valtavasti huomiota. Monimutkaisessa puvussa rintojen ja takapuolen peitteenä oli ainoastaan ohutta pitsiä, ja nännit oli piilotettu mustalla teipillä. 


Madonnan asu tyrmättiin laajalti huomionhakuisena ja mauttomana. Nyt hän kuitenkin puolustaa pukeutumistaan Instagramissa toteamalla, että se oli poliittinen kannanotto. 

– Olemme taistelleet ja jatkamme taistelua ihmisoikeuksien ja seksuaalivähemmistöjen oikeuksien puolesta ympäri maailman. Mutta mitä tulee naisten oikeuksiin, elämme yhä synkkiä aikoja, hän aloittaa. 


– Asuni Met-gaalassa oli niin poliittinen kuin muoti-kannanotto. Se, että ihmiset oikeasti uskovat, ettei naisen tule ilmaista seksuaalisuuttaan ja menneisyyden seikkailuja tiettyyn ikään saavuttuaan todistaa, että elämme yhä seksistisessä ja ikärasistisessa yhteiskunnassa, Madonna lataa.

– Jos sinulla on ongelma sen kanssa, miten minä pukeudun, se on vain heijastus omista ennakkoluuloistasi. 


Lue myös:

    Uusimmat