BB-tähti Sofia Tuomola saapui punaiselle matolle täysin läpinäkyvässä mekossa – napakka vastaus kritiikkiin

BB:stä tunnettu Sofia Tuomola kertoo, onko aikeissa muuttaa takaisin Suomeen 1:07
Sofia Tuomola MTV Uutisten haastattelussa alkuvuonna 2023

Sofia Tuomola saapui Miss Suomi -finaaliin anteeksipyytelemättömässä tyylissä.

Big Brother Suomi -ohjelmassa syksyllä 2022 kilpaillut Sofia Tuomola asteli lauantaina Miss Suomi -finaalin punaiselle matolle ennennäkemättömän rohkeassa asussa. Hän oli pukeutunut näyttävään, kimaltelevaan nakumekkoon, jonka läpinäkyvä kangas paljasti hänen rintansa.

Jalassaan Tuomolalla oli kirkkaat korot, ja asukokonaisuuden viimeisteli valkea puuhka, joka roikkui rennosti hänen käsivarsillaan.

Tuomola jakoi missifinaalin punaiselta matolta taltioidun videon Instagram-tililleen. Videolla BB-tähti poseeraa salamavalojen välkkeessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Postauksen kommenttikenttään on kirjoitettu lukuisia ihastelevia viestejä, joissa ylistetään Tuomolan näyttävää tyyliä.

– Ihana lookki! 

– Upein!

Tuomolan mekkoa on kuitenkin myös kritisoitu. Yksi postausta kommentoinut henkilö kirjoittaa asuvalinnan olevan "äärimmäistä huomionhakuisuutta".

– Rakastan huomiota!! Tuomola vastaa ytimekkäästi kritiikkikommenttiin.

Samankaltaisia tyylejä on nähty myös maailmalla. Esimerkiksi näyttelijä Florence Pugh  saapui viime vuonna Valentinon muotinäytökseen yllään läpinäkyvä, nännit paljastava Valentinon kaksiosainen asu.

Näyttelijän asu sai aikaan keskustelua hänen vartalostaan, ja Pugh tuomitsikin tuolloin internetin trollit, jotka pyrkivät tuhoamaan naisen vartalon täysin. Hän kommentoi asuaan hiljattain Elle-lehden haastattelussa

– Puhun vartalostani kuten puhun, koska en yritä piilottaa selluliittia reidessäni tai ihopoimua käteni ja rintani välissä. Mieluummin antaisin sen kaiken olla esillä. Mielestäni on pelottavaa, että jotkut ihmiset pahoittavat mielensä, jos näytän itseäni "liikaa". Kun kaikki kiinnittivät huomionsa Valentinon pinkkiin asuuni vuosi sitten ja nännini näkyivät kankaanpalan läpi, niin se ärsytti ihmisiä, Pugh kertoi.

Pughin mielestä ihmiset pelkäävät vapautta ja sitä, että hänellä on mukava olla omassa kehossaan.

– Naisten vartaloiden kommentointi heidän alas painamisekseen on toiminut iät ja ajat. Luulen, että olemme taitekohdassa, jossa monet eivät enää välitä paskaakaan. Valitettavasti pelkäämme niin paljon ihmisvartaloa, että emme voi katsoa kahta söpöä nänniäni kankaan alla ilman, että ajattelemme sen seksuaalisesti. Meidän täytyy jatkaa kaikkien muistuttamista siitä, että naisten vartaloille on enemmän kuin yksi tarkoitus olla olemassa, hän jatkoi. 

Lue myös:

    Uusimmat