Cardi B:n asu Pariisin muotiviikoilla nosti kohun – seuraajat kiinnittivät huomionsa Ranskan lainsäädäntöön

1:30
Cardi B kertoo huumanneensa ja ryöstäneensä miehiä vuosia sitten

Ranska kielsi kasvot peittävät hunnut ja päähineet vuonna 2011. Cardi B:n tuore asu ei vastannut täten Ranskan lainsäädäntöä.

Cardi B saapui Pariisiin muotiviikoille näyttävässä asussa, joka toi esille myös maassa vallitsevan lainsäädännön liittyen pukeutumiseen.

Muusikko julkaisi Twitterissä videon, jonka yhteydessä hän kertoi saapuneensa Pariisiin. Videolla artisti esittelee kukkakuosista asuaan, jonka kangas peittää myös tähden kasvot.

Osa Cardi B:n seuraajista kiinnitti huomiota siihen, miten muusikko voi vapaasti peittää kasvonsa maassa, joka kielsi kasvot peittävät asusteet vuonna 2011. Lainsäädäntö vaikuttaa erityisesti niqabia käyttäviin musliminaisiin, sillä kasvohunnun käyttäminen voi johtaa Ranskassa 150 euron suuruisiin sakkoihin.

– Musliminaisia panetellaan ja nöyryytetään julkisesti ranskan kansalaisten ja hallitusten toimesta päivittäin hijabin käytön vuoksi, mutta kun Cardi B tekee tällaista, kutsutte häntä kuningattareksi, twitter-käyttäjä kritisoi.

– Cardi B voi käyttää tällaista Pariisissa, mutta musliminaiset eivät saa pukeutua Niqabiin? Kaksinaismoralismia, pettynyt twiittaaja kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja