Madonna poseeraa Tupac-sukissa – seurusteli aikoinaan edesmenneen hip hop-legendan kanssa

Hiphopin legendaarisin valokuvaaja Chi Modu avaa millainen ihminen Tupac oli ja mikä on kuvaajan suhde Suomeen 2:02
Hiphopin legendaarisin valokuvaaja Chi Modu avaa millainen ihminen Tupac oli ja mikä on kuvaajan suhde Suomeen

Madonna postasi kuvan, jossa hän poseeraa edesmenneen ex-kumppaninsa kuvalla varustetuissa sukissa.

Yhdysvaltalaispoplaulaja Madonna, 63, postasi Instagram-tililleen otoksen, jossa hän poseeraa edesmenneen hiphop-legenda Tupac Shakurin kuvalla varustetuissa sukissa.

Pop-ikoni ylistää postauksensa kuvatekstissä New Yorkia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Madonna ja Tupac deittailivat julkisuudelta salassa noin 18 kuukauden ajan vuosina 1993–1995. Madonna vahvisti kaksikon suhteen vasta vuonna 2015.

Vuonna 2017 julkisuuteen vuoti kolmesivuinen erokirje, jonka hiphop-artisti kirjoitti laulajalle suorittaessaan seksuaalisesta hyväksikäytöstä saamaansa vankeusrangaistusta. Tupacin Madonnalle kirjoittaman erokirjeen päiväykseksi on merkattu 15. tammikuuta 1995.

Hiphop-artisti kertoi kirjeessä lopettaneensa kaksikon suhteen, koska hän pelkäsi, että valkoisen naisen kanssa seurustelu voisi vaarantaa hänen uransa.

Tupac aloitti kirjeensä pahoittelemalla, "ettei ollut sellainen ystävä, jollainen hän tiesi pystyvänsä olemaan".

– Se, että sinut nähdään mustan miehen kanssa ei millään tavalla vaarantaisi uraasi, jos jotain, niin se saisi sinut näyttämään paljon avoimemmalta ja jännittävämmältä, artisti kirjoitti kirjeessään.

– Tunsin, että "imagoni" vuoksi pettäisin puolet niistä ihmisistä, jotka tekivät minusta sen, joka luulin olevani. Tarkoitukseni ei koskaan ollut satuttaa sinua, hän jatkoi.

Imagollaan Tupac viittasi The Washington Postin mukaan todennäköisesti asemaansa aktivistina ja yhteiskuntakriitikkona, joka keskittyy musiikkinsa kautta amerikkalaisten tummaihoisten yhteisöjen kohtaamiin vaaroihin.

Hiphop-artisti kertoi kirjeessään myös loukkaantuneensa haastattelusta, jossa Madonna puhui aikeistaan "kuntouttaa räppäreitä ja koripalloilijoita".

Kirjeensä lopussa Tupac kehotti Madonnaa olemaan varovainen.

– Kaikki eivät ole niin kunniallisia kuin miltä näyttää. On niitä, joiden sydämet vuotavat verta kateudesta ja pahuudesta. He eivät epäröisi tehdä sinulle pahaa.

Madonna hävisi vuonna 2018 pitkään jatkuneen oikeustaistelun, jossa hän yritti estää henkilökohtaisten tavaroidensa, mukaan lukien Tupacilta saamansa erokirjeen huutokauppaamisen. Kirje päätyi lopulta huutokauppaan vuonna 2019.

Tupac kuoli ampumavälikohtauksen seurauksena vuonna 1996. Hän oli kuollessaan vain 25-vuotias.

Lue myös:

    Uusimmat