Tupac kirjoitti Madonnalle henkilökohtaisen erokirjeen vankilasta – nyt nuo kuuluisat sanat huutokaupataan: "Minun on pyydettävä anteeksi"

8:47
Madonna esiintyi Washingtonin naisten marssilla vuonna 2017.

Pitkän väännön jälkeen Madonnan Tupac Shakurilta saama erokirje tullaan huutokauppaamaan. 

Edesmennyt räppäri Tupac Shakur ja poptähti Madonna tapailivat toisiaan 1990-luvulla hetken aikaa. Ollessaan 24-vuotias Shakur lähetti Madonnalle vuonna 1995 vankilasta käsinkirjoitetun kirjeen, jossa hän kirjoitti parin suhteesta sekä osoitti haluavansa päättää sen. Madonna oli tuolloin itse 37-vuotias. 

– Minun on pyydettävä anteeksi sinulta. Niinkuin sanoin, en ole ollut sellainen ystävä, jollainen tiedän pystyväni olemaan. Ei sen takia, että olisin paha tai koska et olisi sen arvoinen, mutta vaikka riskinä on että kuulostaa ylidramaattiselta, rasismin vaikutukset tekevät sen vaikeaksi, että nuori musta mies osoittaisi kunnolla kiintymystä vanhempaa valkoista naista kohtaan, Tupac kirjoitti henkilökohtaisessa kirjeessä. 

Shakur kuoli ampumavälikohtauksen seurauksena seuraavana vuonna 1996, 25-vuotiaana. 

Kirje on osa suurempaa Madonnan henkilökohtaisten tavaroiden kokoelmaa, jotka huutokaupataan 17. heinäkuuta. Esineet on saatu Madonnan entiseltä ystävältä sekä konsultantilta Darlene Lutzilta

Vuonna 2017 kirjeestä tarjottiin jo 100 000 dollaria, mutta Madonna lähestyi oikeuslaitosta saaden huutokaupan keskeytettyä. Madonna perusteli kanteen nostamista todeten, ettei hänen tähteytensä oikeuta hänen yksityisyytensä rikkomista ja että kokoelmassa olevat esineet ovat hänelle äärimmäisen henkilökohtaisia. 

Manhattanin korkein oikeus määräsi myöhemmin, että esineet ovat nyt huutokauppayrityksen omaisuutta ja heillä on oikeus myydä ne. 

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja