Madeleine McCannin katoamisesta epäiltyä on tutkittu jo vuosia: "Olemme löytäneet monia palapelin osia"

Kolmevuotias Madeleine McCann katosi vuonna 2007 – nyt epäiltynä on 43-vuotias saksalainen mies 5:53
Kolmevuotias Madeleine McCann katosi vuonna 2007 – nyt epäiltynä on 43-vuotias mies.

Saksalaisen syyttäjän mukaan poliisi on tutkinut Madeleine McCannin tapauksesta epäiltyä henkilöä jo neljän vuoden ajan, uutisoi Sky News.

Madeleine McCannin katoamistapauksesta on jälleen paljastunut uutta tietoa.

Saksalaissyyttäjän mukaan pääepäiltyä Christian Brückneriä on tutkittu jo neljän vuoden ajan. Uudesta pääepäillystä kerrottiin julkisuuteen vuosi takaperin.

Brückneristä ei vielä tuolloin kerrottu sen enempää, mutta hän paljastui nopeasti 43-vuotiaaksi saksalaiseksi, joka asui Portugalissa Madeleinen katoamisen aikaan.

– Tuohon aikaan Christian B:tä oltiin tutkittu jo kolme vuotta. Emme tuoneen asiaa julkisuuteen kevyin perustein, syyttäjä Hans Christian Wolters kertoi Sky Newsille.

– Sittemmin olemme löytäneet monia palapelin osia, mutta en voi paljastaa, mitä ne ovat. Tapaus etenee, mutta meillä ei ole vielä tarpeeksi todisteita epäillyn syyttämiseksi.

"Meillä ei ole aikarajaa"

Madeleine McCannin tapausta on enemmän tai vähemmän aktiivisesti tutkittu nyt jo reilu vuosikymmen.

– Meillä ei ole aikarajaa, mutta emme tutki (Christian B:tä) ikuisesti.

Syyttäjä on aiemmin todennut, että kyse on murhatutkimuksesta. Viranomaisilla on väitetysti todisteita siitä, että Madeleine kuoli Portugalissa.

Brücknerin syyllisyyden puolesta puhuvat seikat ovat Sky Newsin mukaan aihetodisteita. Epäilty on tuomittu pedofiliasta ja hän asui alueella, jossa Madeleine katosi.

Lisäksi Madeleinen katoamisyönä Brücknerin matkapuhelin oli lähistöllä. Seuraavana päivänä Brückner vaihtoi yhden kulkupelinsä rekisteritiedot. Hän myös väitetysti kertoi Madeleinen kaappauksesta baarissa.

Tällä hetkellä Brückner istuu seitsemän vuoden vankeustuomiota raiskauksesta, johon hän syyllistyi Portugalissa vuonna 2005. Mies kieltää olevansa osallinen Madeleinen katoamiseen.

Lue myös:

    Uusimmat