Ratkaiseeko tämä löytö 15 vuotta vanhan katoamistapauksen? "Olemme varmoja, että hän on Madeleine McCannin murhaaja"

Madeleine McCannin vanhemmat toivovat yhä näkevänsä vielä vuonna 2007 kadonneen tyttärensä – saksalaismies nyt virallisesti epäilty 1:52
Madeleine McCannin vanhemmat toivovat yhä näkevänsä vielä vuonna 2007 kadonneen tyttärensä – saksalaismies virallisesti epäilty

Saksalainen syyttäjä on varma, että virallisesti epäillyksi nimetty saksalaismies on tappanut 15 vuotta sitten kadonneen Madeleine McCannin. 

Saksalainen syyttäjä kertoo olevansa varma, että Christian Brückner on tappanut vuonna 2007 kadonneen Madeleine McCannin, uutisoi muun muassa CNN.

McCann katosi jäljettömiin kesken brittiperheen Portugalin-lomamatkan.

Katoamistapaus on ollut vuosien saatossa usein uutisotsikoissa, mutta tapauksen uutisointi sai uutta pontta noin kaksi vuotta sitten, kun poliisi käynnisti mittavan poliisioperaation Saksassa

Sittemmin muun muassa lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, lapsipornon hallussapidosta ja raiskauksesta tuomittu Brückner on nimetty Portugalin ja Saksan viranomaisten pyynnöstä viralliseksi epäillyksi McCannin mystisessä katoamistapauksessa.

"Olemme varmoja, että hän on Madeleine McCannin murhaaja"

Tapausta tutkiva Hans Christian Wolters kertoi toissapäivänä portugalilaiselle CMTV:lle, että tutkijat ovat onnistuneet löytämään "uusia todisteita", jotka yhdistävät saksalaismiehen katoamiseen. 

– Olemme varmoja, että hän on Madeleine McCannin murhaaja, Wolters kommentoi. 

Muun muassa brittimediat The Times ja The Telegraph kertovat, että Brücknerin asuntovaunun takaosasta on löydetty jotain, joka on kuulunut McCannille. 

Saksalaismies asui kyseisessä matkailuautossa pikkutytön katoamisen aikoihin. 

Mediatietojen mukaan autosta löydettiin kuituja, joiden uskotaan olevan peräisin tytön pyjamasta. 

– Tutkinta jatkuu edelleen. Uskon, että olemme löytäneet uusia tosiseikkoja, uusia todisteita – ei rikosteknisiä todisteita, mutta todisteita, Wolters muotoili asian tiistaina portugalilaismedialle. 

Juttu jatkuu videon jälkeen.

Tutkijoilla todisteita siitä, että Madeleine McCann olisi kuollut – tämä vuonna 2007 alkaneesta katoamistapauksesta tiedetään nyt 1:00
Tutkijat kertoivat vuonna 2020 löytämistään uusista todisteita – tämä vuonna 2007 alkaneesta katoamistapauksesta tiedettiin syksyllä 2020

Katoamisesta kulunut 15 vuotta

Toistaiseksi tietoja ei ole pystytty vahvistamaan, eikä Wolters ole suostunut tarkentamaan, mitä asuntoautosta todella löydettiin keskeneräiseen tutkintaan vedoten. 

Mikäli asuntoautosta on todella löydetty McCannin pyjaman kuituja, löydön uskotaan olevan avainasemassa tapauksen ratkaisemisessa.

Madeleine McCann katoamisesta tuli tiistaina kuluneeksi tasan 15 vuotta.

3-vuotias Maddie katosi jäljettömiin Praia da Luzissa, Portugalissa. Tytön vanhemmat huomasivat katoamisen palattuaan hotellihuoneeseen oltuaan illastamassa ystäviensä kanssa. 

Lue myös:

    Uusimmat