Brittimedia: Madeleine McCannin kuolemasta viimein todisteita – vanhemmille musertava kirje syyttäjältä

1:43
Vuonna 2007 kadonneen Madeleine McCannin vanhemmat kiistävät tiedot, joiden mukaan he olisivat saaneet tyttärensä katoamiseen liittyvän kirjeen.

Portugalissa vuonna 2007 kadonneen Madeleine McCannin vanhemmille on lähetetty kirje, jossa kerrotaan tytön kuolleen, kertoo Sky News.

3-vuotias McCann katosi Praia da Luzissa 13 vuotta sitten. Hänen tapauksensa pysyi pitkään mysteerinä.

Kesäkuun alussa saksalaisviranomaiset kuitenkin kertoivat, että Madeleinen katoamisesta epäillään 43-vuotiasta Christian Brückneria, jonka uskotaan asuneen ajoittain Portugalin Algarvessa vuosina 1995–2007.

Madeleinen kuoleman vahvistumisesta on liikkunut monenlaista tietoa. Nyt Sky News kertoo, että McCanin vanhemmille on lähetetty kirje, jossa esitellään ”konkreettisia todisteita” tytön kuolemasta.

Lähteiden mukaan saksalaissyyttäjä Hans Christian Wolters ei kuitenkaan kerro vanhemmille, miten heidän tyttärensä on kuollut. Todisteista kertominen vaarantaisi Woltersin mukaan murhatutkinnan.

Miehen uskotaan liitttyvän muihinkin katoamisiin

Brittitabloidi Daily Mailille puhunut Wolters sanoo, ettei todisteita ole esitetty edes Lontoon tai Portugalin poliisille, jotka myös tutkivat Madeleinen tapausta.

Epäiltynä olevan saksalaisen Brücknerin epäillään liittyvän muidenkin lasten katoamisiin.

Brittilehti Guardian kertoi aiemmin, että Brückner saattaa liittyä Saksassa vuonna 2015 tapahtuneeseen 5-vuotiaan tytön katoamiseen. Lisäksi hänen epäillään liittyvän myös toisen lapsen katoamiseen Portugalissa vuonna 1996.

Brückner on aiemmin tuomittu raiskauksesta ja lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja