Maastopaloja pakeneva äiti käski vierasta ottaa vastasyntyneen ja jättää hänet: "Jos sinun pitää juosta, ota vauva mukaasi”

Juuri poikavauvansa synnyttänyt nainen joutui hankalan päätöksen eteen paetessaan Kaliforniassa riehuvia maastopaloja.

Keisarileikkauksesta toipuvan Rachelle Sandersin sekä hänen vastasyntyneen poikansa Lincolnin käskettiin yllättäen evakoitua kalifornialaisesta sairaalasta maastopalojen lähestyessä rakennusta.

Yllättävä evakuointi

Hoitaja riensi Sandersin sairaalahuoneeseen kertoen, että koko rakennus tulisi evakuoida maastopalojen vuoksi. Sanders toipui vielä äskettäisestä keisarileikkauksestaan, jonka vuoksi hän ei pystynyt kävelemään saatikka juoksemaan. Tuore äiti kuskattiinkin sairaalasta ulos pyörätuolissa Lincoln sylissään.

Saadakseen evakoitua kaikki mahdollisimman nopeasti, sairaalan henkilökunta alkoi lastata potilaita omiin autoihinsa. Sanders itse pääsi David-nimisen työntekijän kyytiin.

Pakoyritys muuttui entistä dramaattisemmaksi, kun tiensivussa olleet propaanitankit räjähtivät ja tiestä muodostui umpikuja. Ihmiset hylkäsivät autojaan, koska pelkäsivät palavansa kuoliaaksi niihin – Davidin autonkin perävalot sulivat kuumuudessa.

– Ajattelin, etten tulisi varmastikaan selviämään tilanteesta. En ollut varma, että kukaan meistä selviäisi. Se oli hyvin, hyvin pelottavaa, Sanders kertoo CNN:lle.

VIDEO: Kalifornian maastopalot tekivät karua jälkeä. Artikkeli jatkuu videon alla.

1:54

Vauvan selviytyminen ensisijalle

Liekit tulivat yhä lähemmäs autoa, joten Sanders päätti keskittyä vastasyntyneen poikansa selviytymiseen. Leikkauksensa takia hän ei olisi pystynyt pakenemaan juosten, mutta vauva saattoi silti selviytyä. Hän päätti tehdä sopimuksen Davidin kanssa.

– Jos sinun pitää juosta, ota vauva mukaasi. Jätä minut jälkeen, Sanders totesi Davidille.

David ja Sanders joutuivat muuttamaan pakoreittiään useasti ja tekemään u-käännöksiä teiden ollessa tukossa, päätyen lopulta takaisin sairaalan pihaan, josta he olivat lähteneet pakomatkalleen. Ihmeen kautta, rakennus oli edelleen pystyssä ja sekä David, Lincoln ja Sanders selvisivät tulipalosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja