Hellyttävä yllätys Kalifornian tuhojen keskeltä: Perheen poni selvisi vain palovammoilla, vaikka koti paloi tuhkaksi – ”Ihme, että löysimme ponimme”

Perheen poni selvisi vain palovammoilla Kalifornian maastopalossa 1:52

Jim Hart ja Laura Bruns joutuivat jättämään kotinsa Kalifornian tuhoisissa maastopaloissa. He luulivat menettäneensä koko omaisuutensa eläimiään myöten. Heidän yllätyksekseen pariskunnan poni ja useat koirat selviytyivät kuitenkin tuhoisasta palosta.

Katso videolta hellyttävä jälleennäkeminen ponin kanssa.

Tämä oli jo toinen kerta, kun Hart ja Bruns menettivät kotinsa maastopaloissa. Tällä kertaa pariskunnalla oli vain kaksi minuuttia aikaa evakuoitua pois tulipalon alta. 

– Meidän aitamme oli jo tulessa, kun aloimme evakuoida. Minä lähdin paikalta pyjamassa, kommentoi Bruns.

Hart ja Bruns asuivat täysin tuhoutuneen Paradisen kaupungin pohjoispuolella. He joutuivat kiireessä jättämään eläimensä kotiin.

Viikkoa myöhemmin pariskunta yllättyi, kun löysivät ilmoituksen ponistaan sosiaalisessa mediassa. Poni ja muita eläimiä oli pelastettu palavasta tallista ja tuotu hoitoon.

– Oli ihme, että löysimme ponimme, kommentoi Bruns.

"Koti voidaan korvata, eläimiä ei"

27-vuotias poni, Prince, sai vakavia palovammoja tulipalossa. Ponin vammat ovat kuitenkin parantuneet hyvää vauhtia ja ennusteet ovat positiivisia. 

Hart ja Bruns asuvat tällä hetkellä motellissa Sacramentossa. He käyvät säännöllisin väliajoin tervehtimässä rakasta lemmikkiään. 

– Koti voidaan aina korvata uudella. Rakkaita eläimiä ei voi. Me saamme uuden kodin ja rakennamme Princelle uuden tallin, jossa hänellä on hyvä olla, kertoi pariskunta. 

Lue myös:

    Uusimmat