Mainos

Äiti pelasti kaksi lastaan tulipalosta – palasi takaisin taloon ja lukitsi oven

Äiti vaaransi oman henkensä pelastaakseen kaikki kolme lastaan palavasta talosta.

Lokakuisena viikonloppuyönä amerikkalainen Angel Fiorini nukkui kolmen lapsensa kanssa kodissaan, kun jotain kamalaa tapahtui. Koti syttyi palamaan ja liekit valtasivat talon.

32-vuotias heräsi yskien ja alkoi välittömästi viedä lapsiaan turvaan. Perheen isä, Aaron, ei ollut kotona. Äiti syöksyi lastenhuoneeseen ja nappasi 3-vuotiaan Vinny-pojan toiseen kainaloonsa, ja 1,5-vuotiaan Rosalien toiseen. Lapset mukanaan äiti juoksi ulos, laski heidät nurmikolle – ja kääntyi ympäri. 

Äiti oli aikeissa rynnätä takaisin palavaan taloon pelastamaan 7-vuotiasta Giannaa, mutta hänen piti estää kahta nuorempaa lasta seuraamasta itseään. Fiorinilla ei ollut vaihtoehtoja.

Useiden uutissivustojen mukaan hän syöksyi taloon, lukitsi oven – ja pienet lapset sen ulkopuolelle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kun äiti vihdoin löysi vanhimman tyttärensä, koti oli niin täynnä savua, ettei hän löytänyt enää takaisin etuovelle. Hän lysähti lattialle ja kävi tyttärensä päälle makaamaan suojellakseen esikoistaan liekeiltä ja savulta.

Lopulta eräs perheen naapureista huomasi liekit, haki äidin ja tyttären ulos palavasta talosa, ja soitti pelastushenkilökunnan paikalle. Fiorini ja hänen tyttärensä olivat kummatkin tajuttomia – mutta elossa. 

Talossa ei ollut palovaroittimia

Äiti onnistui loppujen lopuksi pelastamaan kaikki lapsensa. Pienimmät lapset selvisivät vähäisin vammoin, kun taas Giannalla oli toisen asteen palovammoja. Hänen täytyi viettää sairaalassa kaksi viikkoa.

Äidillä oli toisen ja kolmannen asteen palovammoja, jotka peittivät puolet hänen kehostaan. Hän oli kriittisessä tilassa, mutta viisi viikkoa tulipalon jälkeen, hän pääsi takaisin vihdoin kotiin lastensa luo.

Viranomaisten mukaan talossa ei ollut palovaroittimia.

Koti tuhoutui palossa täysin. Kaiken paitsi toisensa menettäneelle perheelle on perustettu GoFundMe-sivustolle keräys, jotta he saisivat uuden alun elämälleen.

Lähteet: Newsner, Krem2WLTX News

***

0:25

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja