Kanadalainen maajussi-Roy saapui viimein Suomeen – miehen lukio-ikäinen poika pääsi ensitöikseen maistamaan "laillista olutta"

3:41
Maajussi-Roy osaa myös hieman Suomea – näin kielen puhuminen sujui morsianehdokkaille!

Maajussille morsian maailmalla -ohjemasta tuttu Roy rakastui niin paljon Suomeen, että päätti muuttaa vanhempiensa kotimaahan. 

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmasta tuttu maajussi-Roy paljasti ohjelman jälkeen, että rakastui niin palavasti Suomeen, että aikoo muuttaa Helsinkiin lukiosta valmistuneen poikansa kanssa.

Nyt parivaljakko on rantautunut Suomen kamaralle. Roy julkaisi Instagram Tarinat -osiossa videoita ja kuvia, kuinka he tutustuvat paraikaa Helsinkiin. Videot säilyvät tilillä 24 tuntia sen julkaisusta. 

Ensitöikseen poika pääsi maistamaan suomalaista perinneherkkua salmiakkia, tosin jäätelön muodossa. Roy kuvasi videon, jossa poika herkuttelee jäätelöllä.

–  Mille maistuu? Roy kyselee.

–  Parempaa, mitä me teimme, poika vastaa.

Kaksikko pääsi maistamaan myös suomalaista olutta. Kanadassa alkoholin ikäraja vaihtelee 18:sta 19 vuoteen. Roy kertoo, että hänen poikansa saa nyt ensimmäistä kertaa laillisesti juoda olutta.

– Ensimmäinen laillinen olut, mies kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Isä ja poika ovat käyneet ihastelemassa myös Helsingin tuomiokirkkoa. Roy julkaisi sen juurelta kuvan.

–  Kiitos kaikista tämän päivän terveisistä. Etenkin niille, jotka tervehtivät kadulla, Roy kirjoittaa sujuvalla suomen kielellä.

Kanadalaisen Royn molemmat vanhemmat ovat suomalaisia, jotka muuttivat maahan ennen poikansa syntymää. Mies haki ennen muuttoa uudestaan suomen kansalaisuutta saaden sen. Myös poika sai kansalaisuuden.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja