Maajussi-Roy treenasi itsensä häkellyttävään kuntoon vain puolessa vuodessa – julkaisi ennen ja jälkeen -kuvat

3:41
Näin Maajussi-Royn valinta eteni ohjelmassa.

Maajussi-Roy kertoo kuntoon pääsemisen olevan yksinkertaista, muttei helppoa. 

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmasta tuttu kanadalainen maajussi-Roy kertoo Instagramissa laittaneensa itsensä kuntoon.

Hän julkaisi Instagram-tililleen ennen ja jälkeen -kuvat. Mies kertoo lopputuloksen syntyneen vain puolessa vuodessa.

– Kuntoon pääseminen on yksinkertaista, muttei helppoa. Kuusi kuukautta ennen ja jälkeen…Pitkä tarina, Roy kirjoittaa kuvasarjansa yhteyteen.

Roy kertoo, että painoi ennen starttia 106 kiloa, kuusi kuukautta myöhemmin puntari näytti 94 kiloa. Painoa miehellä tippui siis 12 kiloa.

Vyötärö kapeni peräti 14 senttiä, 109 senttimetristä 95 senttimetriin.

Voit selata kuvia sen oikealta. 

Royn someseuraajat ovat vaikuttuneita lopputuloksesta.

– Uuuu…Näyttää hyvältä, kommenteissa kehutaan.

– Vau, huima muutos, somessa hämmästellään.

Toinen muutos

Roy kertoi MTV Uutisille Maajussille morsian maailmalla -ohjelman jälkeen, että rakastui niin palavasti Suomeen, että aikoo muuttaa Helsinkiin kesäkuun lopussa poikansa kanssa. Royn vanhemmat ovat suomalaisia.

– Kyllä, lentoliput on ostettu. Lähdemme poikani kanssa Kanadasta 29. kesäkuuta ja saavumme Suomeen 30. kesäkuuta. Olisin halunnut symbolisesti lähteä Kanadasta 1. heinäkuuta, joka on sen itsenäisyyspäivä. Mutta ajallisesti se ei nyt ihan osunut. 

Roy haki uudelleen itselleen Suomen kansalaisuutta saaden sen. Samalla hän sai haettua myös kansalaisuuden pojalleen. Maajussi kertoi toukokuussa, ettei malttaisi odottaa uutta elämäänsä pohjoisessa – paikassa, jonka hän tuntee kodiksi. 

– Haluan käyttää hyväksi tämän mahdollisuuden itseni ja poikani puolesta. Poikani valmistuu lukiosta kahden kuukauden päästä ja sanoin hänelle, että tämä on mahdollisuus jota suuri osa ihmisistä ei koskaan saa ja hänen kannattaa ainakin antaa sille mahdollisuus ja tulla mukaan, sillä hän voi halutessaan aina tulla takaisin. 

Roy valitsi ohjelmassa farmiviikkojen jälkeen Sannan. Ohjelman jälkeen kaksikko jatkoi viestittelyä, mutta vain ystäväpohjalta. 

– Juttelemme silloin tällöin, hän auttaa minua opettelemaan suomea. Hän aina viestittää minulle suomeksi ja minun on mietittävä mistä hän oikein puhuu. Mutta ei sen enempää, Roy kertoi MTV Uutisille toukokuun alussa. 

Maajussille morsian maailmalla -jaksot löydät mtv-palvelusta ja C Moresta!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja