Maajussi-Villen kanssa videopuhelussa tutustunut Elisa paljastaa: "Etätreffit olivat haastavat"

Maajussi-Villeen etänä tutustunut Elisa: "Etätreffit olivat haastavat" 3:41
Maajussi-Villen morsianehdokas Elisa kertoo MTV Uutisille, mitä etätreffeillä tapahtui ja miten muut naiset suhtautuivat häneen, kun hän saapui etätreffien jälkeen ryhmätreffeille.

Maajussille morsian -ohjelman edellisessä jaksossa maajussi-Villen ja morsianehdokas Elisan välillä nähtiin lämmin kohtaaminen sen jälkeen, kun kaksikko näki toisensa ensi kertaa etätreffien jälkeen. Elisa kertoi MTV Uutisille tapahtumien taustat.

26-vuotias nokialainen Elisa paljastaa, miten hän koki Maajussille morsian -jaksossa nähdyt etätreffit maajussi-Villen kanssa. 

Elisa tapasi Villen videopuhelun välityksellä sen jälkeen, kun Ville oli tavannut seitsemän muuta morsianehdokastaan kasvotusten Louhisaaren kartanossa.

Etätreffit olivat vähän haastavat. Ensin jännitti, toimivatko yhteydet ja yhtäkkiä siinä istuttiinkin siinä kasvokkain tietokoneilla, Elisa kertoo MTV Uutisten haastattelussa.

Hän kertoo saaneensa Villestä kuitenkin miellyttävän kuvan jo etätreffien aikana, ja tunne vain vahvistui, kun hän tapasi Villen vihdoin kasvokkain ryhmätreffien merkeissä Naantalissa.

Hyvä fiilis tuli jo etätreffeillä, ja täällä Naantalissa kun tapasin kasvotusten, niin tuli heti hyvä kuva. Meillä on mennyt tähän saakka tosi hyvin, Elisa kertoo tunnelmistaan ryhmätreffien lomassa.

Elisa kertoo mielikuvan Villestä pysyneen hyvin pitkältä samanlaisena kuin mitä hän ajatteli 32-vuotiaasta lammasfarmarista tämän esittelyvideon tv:ssä nähtyään.

Heti kun näin mukaan lähteneet maajussit, niin Ville sieltä pisti silmään: komea mies, josta huokui rauhallinen, huomaavainen ja lämmin olemus.

Elisan saavuttua ryhmätreffeille Naantaliin paikalla odottivat paitsi Ville, myös Villen muut morsianehdokkaat Hilla, Jenna ja Tuisku

Ville vei koko porukan yhteiselle pyöräretkelle.

Villellä on edessä vaikea valinta, Elisa tuumaa naiset nähtyään.

Elisan ja Villen keskustelu Naantalin ryhmätreffien lomassa sisälsi ajatustenvaihtoa muun muassa maatilan töistä sekä riitelytaitojen merkityksestä.

"Sopisimme Villen kanssa yhteen"

Elisa näkisi itsensä mieluusti Villen tulevana morsiamena.

Olemme samanhenkisiä, aika rauhallisia, Elina sanoo ja alkaa nauraa.

Tai siis ehkä Ville on.

Elisa kertoo etenkin kaksikon arvojen ja harrastusten osuvan hyvin yksiin.

Sopisimme Villen kanssa yhteen, koska olemme molemmat maalta kotoisin ja olemme käyneet kaupungissa opiskelemassa. Urheilu yhdistää: tykkäämme molemmat hiihtää ja olemme ulkoilmaihmisiä.

Elisa paljastaa keskustelleensa Villen kanssa jo kaksikon välisestä välimatkasta. 

Elisa asuu Tampereen kyljessä Nokialla, Ville puolestaan melko pohjoisessa Simossa.

Olemme keskustelleet välimatkasta. Minulla on sellainen työ, että pystyisin tekemään alkuun etänä. Eikä pohjoiseen muutto olisi mulle ongelma myöhemmin, Elisa kertoo.

Nyt Elisa odottaa jännittyneenä tietoa siitä, pääseekö hän farmiviikolle näkemään, millainen Villen maatila ja asuinpaikka on. 

Maatilan töitä hän ei vieroksu.

Maatilan työt ovat lapsuudesta ja nuoruudesta tuttuja. Minulta onnistuu laidasta laitaan koneiden ajo ja kaikki. Ei haittaa, vaikka kädet liikaantuvat, Elisa sanoo.

Katso Elisan haastattelu kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta. Hän paljastaa haastattelussa, miten muut naiset ottivat hänet vastaan, kun hän saapui ryhmätreffeille poikkeuksellisten etätreffien jälkeen.


Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20 alkaen.
Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa maanantaisin.
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat