Maajussi-Villen ja morsianehdokkaan keskustelu saa perhosia vatsaan: "En näe mitään syytä, miksei olisi lottovoitto"

Maajussi-Ville ja myöhässä saapunut morsianehdokas päätyvät syvälliseen keskusteluun 1:54
Maajussi-Ville ja myöhässä saapunut morsianehdokas päätyvät syvälliseen keskusteluun

Maajussi-Ville ja muita morsianehdokkaita myöhemmin saapunut Elisa pääsevät viettämään ensimmäisen kahdenkeskisen hetken.

Maajussille morsian  -ohjelmassa rakkautta etsivät maajussit pääsevät tutustumaan puolisoehdokkaisiinsa paremmin Naantalissa ryhmätreffeillä. 

Ryhmätreffipäivän aikana toisiinsa pääsevät tutustumaan paremmin maajussi-Ville ja hänen morsianehdokkaansa Elisa, joka saapui Naantaliin muita puolisoehdokkaita myöhemmin. 

Kahdenkeskisen hetkensä aikana Ville ja Elisa keskustelevat muun muassa Elisan ammatista rakennusalalla sekä hänen suhteestaan maaseutuun. Kaksikko pohtii hetken jälkeen tahoillaan, ettei kasvotusten tapaaminen ollut pettymys kummallekaan. 

Kaksikko keskustelee myös siitä, millaisia he ovat tahoillaan parisuhteissa sekä miten toimivat, kun erimielisyyksiä ilmenee. 

– Voi tahattomasti loukatakin jotain, tai ei itse aina (sitä) hoksaakaan. Niin miten näet tuommoiset asiat, ettei ole ainoastaan sitä hymyilyä, Ville tiedustelee Elisalta. 

– Ei ovet pauku, siihen en pyri, mutta kyllä asioista voi olla eri mieltä, ja sitten niistä keskustellaan. Riitoja tulee ja niistä sitten sovitaan mahdollisimman pian kyllä, Elisa pohtii. 

Ville pohtii treffihetken jälkeen kameroille keskustelun Elisan kanssa olleen vaivatonta. Hän kertoo myös "nostavansa hattua" Elisalle siitä, että tämä tuli mukaan paikalle päivää myöhemmin, kuin muut naiset. Pikatreffeillä Elisa ja Ville tapasivat toisensa etäyhteydellä. 

– Pystyi antamaan noinkin hyviä vastauksia kysymyksiin, oli todella positiivista.

– Joo Elisa oli kyllä... En näe hänessä mitään syytä, miksei olisi lottovoitto. Siinä oli kaikki ainekset siihen. Vähintäänkin kuusi oikein, Ville myhäilee treffien päätteeksi. 

Katso yllä olevalta videolta, mitä maajussi-Ville ja Elisa keskustelivat parisuhteista.

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20 alkaen.
Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa maanantaisin.
Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat