Mainos

Ari-Matti treffeistään Maajussi-Sannan kanssa: "Ihastusta on ja se kasvaa koko ajan"

Ari-Matti kertoo olevansa ihastunut Maajussi-Sannaan ja toivoo tulevansa valituksi farmiviikon jälkeen.

Maajussille morsian -ohjelmassa vietetään farmiviikkoa. Maajussit ovat kutsuneet kotitiloilleen kolme puolisoehdokasta, joista jokaisen kanssa he pääsevät viettämään kahdenkeskiset treffit. 

Myös Maajussi-Sanna ja hänen sulhasehdokkaansa Ari-Matti pääsivät myös viettämään mukavat, kahdenkeskiset treffit. Ari-Matti kertoo, että heidän päivänsä aikana Sanna alkoi avautumaan hänelle enemmän.

– Tähän asti on ollut niin varautunutta touhua, ettei ole saanut mitään irti. On miettinyt, että onko siellä tunteita ollenkaan. Mutta kyllä se tyttö siinä pikkaisen alkoi avautumaan, kun sai kaksistaan jutella. 

Ari-Matti kertoo, että yhteisen, avoimemman keskustelun kautta hän sai hieman paremman käsityksen asioista. Muutenkin treffipäivä sujui mahtavasti. Pari pääsi takomaan rautaa myös aivan konkreettisesti, sillä heidän aktiviteettinaan oli ollut muun muassa rautaisten pyyhekoukkujen takominen oikean sepän pajalla. 

Sulhasehdokas toivoo, että Sanna löytää kolmesta miehestä hänelle mieleisen mahdollisen kumppanin. Ari-Matti toivoo toki, että tulisi itse valituksi, sillä hänestä on ollut mukavaa viettää aikaa Sannan kotitilalla ja hän on ihastunut naiseen. 

– Kyllä on ihastusta ja se kasvaa koko ajan, mitä enemmän häntä näkee ja kun hänen kanssaan juttelee. 

Ari-Matin mukaan Sanna on mahtava ja kovasti työtä tekevä nainen. Hän kuitenkin kertoo ymmärtävänsä, ettei asialle voi mitään, jos ihastuksen tunteet eivät ole molemminpuolisia. 

– Toivottavasti jonkun kanssa natsaisi tunteet! Sitähän tänne on lähdetty hakemaan, että Sannalle löytyisi mies. Eihän sitä tiedä, mutta toivottavasti se olisin minä. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.