Mainos

Maajussi-Mauno kertoo miksi valitsi toiseen morsiameen rakastuneen Henriikan: "Tiesin ettei meidän jutusta kuitenkaan tule mitään"

2:50

Maajussi-Mauno teki yllätyspäätöksen farmiviikkojen päätteeksi ja valitsi Henriikan.

Maajussille morsian -ohjelman farmiviikot ovat enää muisto kesästä. Maajussien on nyt aika kokoontua juontaja Vappu Pimiän johdolla Naantaliin muistelemaan sitä, mistä kaikki alkoi ja mihin tilanteet ovat johtaneet. 

Maajussi-Mauno teki farmiviikkojen päätteeksi yllättävän päätöksen ja valitsi kolmesta morsianehdokkaastaan Henriikan. Maajussi oli aiemmin tuskaillut sitä, ettei kipinää ollut syttynyt kenenkään naisen kanssa

– Valitsin Henriikan oikeasti sen takia, että minulla oli sellainen olo ja tiesin sen, ettei meidän jutusta tule kuitenkaan mitään ja hän ottaa sen tosi hyvin vastaan, ettei siitä tule mitään.

Mauno oli saanut tietää Henriikan omista kuvioista farmiviikon alussa, sillä Henriikka oli pyytänyt tuolloin mieheltä, ettei tämä valitsisi häntä viikon lopussa. Nainen kertoi tuolloin, että hänelle on tullut yllättäen toinen tilanne, jonka hän haluaa katsoa loppuun. 

– Olin sillä tavalla että ei mitään, ilman muuta ymmärrän, että en tule sinua valitsemaan. Ja sitten kun se valinnan hetki koitti, niin minulla oli sellainen olo, että ei vitsi: en voi näistä valita tällä hetkellä ketään, Mauno selittää. 

– En voi valita Saritaa sen takia, että se viesti olisi väärä, en voi valita Henna-Mariaakaan koska ei ole semmoista fiilistä. Sitten olen sanonut yhdelle, etten tule häntä valitsemaan. 

Mauno kertoo ratkaisseensa vaikean tilanteen niin, että hän oli valintapäivänä kertonut Henriikalle, että hänen on kuitenkin pakko valita tämä. 

Tilanne raukesi lopulta hyvin ja vaikka kesästä 2018 ei tullut Maunolle rakkauden kesää, hän on valoisalla mielellä tulevaisuuden suhteen. 

– Olen aika varma siitä, että eiköhän tässä aika hyvin vielä käy. Niin luottavainen olen siihen omaan itseeni ja olemiseen. Kyllä varmasti löytyy.

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja