Viimeiset päätökset on tehty – näin maajussit valitsivat tunteikkaiden farmiviikkojen päätteeksi

Maajussille morsian -ohjelman maajussit tekivät viimeiset valintansa.

Maajussille morsian -ohjelmassa farmiviikot lähestyvät loppuaan ja maajussien on aika tehdä lopulliset päätöksensä sen suhteen, kenen puolisoehdokkaansa kanssa he haluavat jatkaa vielä tutustumista. 

Juontaja Vappu Pimiän saavuttua farmeille on kunkin maajussin kerrottava päätöksensä. 

Maajussi-Stiina valitsee hartaan pohdintansa jälkeen sulhasehdokkaistaan Artun. Farmilta poistuessaan Tuomas ja Juha-Pekka kiittelevät maajussia kokemuksesta ja siitä, että ovat saaneet tutustua tähän. Juha-Pekka kertoo olevansa onnellinen Stiinan ja Artun puolesta ja toteaa, että omien treffien jälkeen jäi tunne, että hänen ja Stiinan väliltä jäi puuttumaan jotakin. 

Tuomas puolestaan myöntää, että hänellä oli tunteita Stiinaa kohtaan. 

– Koko ajan ja vieläkin. Ei se kaikki lopu tähän vaikka päätös onkin näin. Se nyt sitten, päätös on tehty ja se hyväksytään, muttei se tarkoita, että kaikkien tunteiden pitäisi kuolla heti samantien, Tuomas miettii. 

Stiina kertoo valintansa jälkeen olevansa tyytyväinen, vaikka Artun farmiviikolla pudottama uutispommi mietittyttääkin häntä yhä. 

– Mulla on vahva periaate sen asian kanssa, niin joudun käymään aikamoista kamppailua sen kanssa. Siinä on käsiteltävää, Stiina summaa. 

Mistä on kyse? Katso alla olevalta videolta.

Maajussi-Matin tilalla Lemillä jännitetään myös päätöstä. Matti kertoo haluavansa jatkaa tutustumista Annukkaan, mikä tuntuu olevan helpotus kaikille. 

Minna toteaa Matin tehneen hyvän valinnan, vaikka hänellä olikin farmiviikkojen alkaessa tunteita Mattia kohtaan. 

– Se tuntui ihan siltä just, että se oli miulle helpotus. Koska jossain vaiheessa ajattelin, että itse olin aika ihastunut Mattiin alussa, ja jotenkin miusta tuntui, että Mattikin ilmeisesti oli, en ole varma. Sitten kun täällä oltiin, niin tulin toisiin aatoksiin, Minna myöntää. 

Sirpaakaan ei jäänyt harmittamaan se, ettei tullut valituksi. 

– Mie en ole yhtään pahoillani siitä, että Matti ei miuta valinnut. Mie oon hyvillä mielin, kun tämä viikko on nyt ohi ja pääsen lähtemään kotiin. Toivon Matille ja Annukalle paljon onnea. 

Alla olevalla videolla maajussi-Matti tekee valintansa. 

Maajussi-Patrik kertoo omalla tilallaan Pennalassa valintansa. Hän haluaa valita morsianehdokkaistaan Lindan, kenen kanssa vietti onnistuneet treffit edellisenä päivänä. Linda ottaa tiedon vastaan mielissään. 

Sara ja Kiia puolestaan halaavat Patrikia ja poistuvat tilalta kotimatkalle suunnaten. 

– Olen vähän pettynyt tottakai, mutta sitten toisaalta kun tähän osasi jo varautua, niin ei harmita niin paljon, Sara miettii. 

– Ei mulla nyt vielä tullut mitenkään paha mieli. Tottakai se aina vähän kolauttaa tavallaan kun tippuu. Mutta kotiinpäin lähden ajelemaan ja sitten elämä jatkuu. Sinkkukesä tiedossa, Kiia pohtii. 

Vappu Pimiä kyselee farmille jääneeltä Lindalta, että tuliko päätös tälle yllätyksenä. 

– Periaatteessa joo, periaatteessa ei, kyllähän olen tuolla sanonut, että onhan meillä tosi paljon yhteistä, mutta kun toi on tommoinen mies, ettei siitä ole mitään saanut oikein irti, että mitä hän on miettinyt, Linda analysoi. 

Alla olevalla videolla maajussi-Patrikin valinta. 

Sastamalassa maajussi-Kallen tilalla tunnelma on jännittävän hersyvä. Saavuttuaan morsianehdokkaiden luo Kalle ilmoittaa valitsevansa Niinan. Kaksikko vietti edellisenä päivänä romantiikkaa tihkuvat treffit. 

Nelli kertoo valinnan jälkeen, ettei ollut pettynyt lopputulokseen. Hän kertoo toivovansa, että Kalle ja Niina löysivät toisistaan pitkäaikaiset kumppanit. Katja puolestaan myöntää, että olisi toivonut tulevansa valituksi. 

– Mutta nyt kun Kalle kertoi kenet hän valitsi, niin ei mua harmita, mulla on ihan hyvä fiilis tällä hetkellä. En tiedä, tekikö hän oikean päätöksen, toivon todella, että heillä sitten toimisi yhteinen arki ja toivon tottakai, että heillä tulisi mahdollisesti loppuelämän suhde, Katja kommentoi. 

Kun muut morsianehdokkaat ovat poistuneet, eivät Kalle ja Niina peittele onneaan, vaan pussailevat toisiaan onnellisina. Vappu Pimiäkin kertoo herkistyvänsä tilanteessa. 

– Ihanat fiilikset ja hirveän, hirveän helpottunut olo. Ja tottakai jännitti loppuun asti, koska eihän ikinä voi olla satavarma. Mutta kyllä on sieltä pikatreffeiltä asti tuntunut aika kovana semmoinen polte, Niina myöntää. 

Parilla tuntuu olevan myös selvät sävelet siitä, miten he jatkavat tästä eteenpäin. 

– Kyllä mä tänne varmaan nyt hetkeksi jään, Niina toteaa onnesta hehkuen. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat