Maajussi-Maria, 38, etsii vierelleen turvallista miestä – kiinnittää huomionsa erikoiseen piirteeseen kumppaniehdokkaan ulkonäössä

Tutustu uusiin maajusseihin 2:47
Tutustu uusiin Maajussille morsian -maajusseihin!

Sodankyläläinen kolmen lapsen äiti Maria toivoisi löytävänsä elämänkumppanin Maajussille morsian -ohjelmasta.

Rakastettu Maajussille morsian tekee jälleen paluun! Katsojat pääsivät tutustumaan tulevan kauden maajussiehdokkaisiin torstaina 10. maaliskuuta julkaistavan esittelyjakson avulla.

Esittelyjaksossa nähtävistä maajusseista on sodankyläläinen maajussi-Maria. 38-vuotias Maria hoitaa harrastuksenaan poroja ja on ammatiltaan kirjanpitäjä. Maria haaveilee elämänkumppanista, jonka kanssa jakaa arki Sodankylässä.

 Maria kuvailee olevansa luonteeltaan ulospäinsuuntautunut.

– Velipoika kuvaili hersyväksi, hän nauraa.

Liikunnasta nauttiva Maria tykkää pitää ihmisistä huolta ja luonnehtii itseään empaattiseksi. Kolmen lapsen äiti elää parhaillaan ruuhkavuosia.

Ohjelmaan hakeminen sai alkunsa vitsistä

Päätös hakea mukaan Maajussille morsian -ohjelmaan lähti Marian mukaan vitsistä. Hänen ystävänsä kehotti muutaman vuoden takaisen illanvieton aikana Mariaa ilmoittautumaan ohjelmaan.

Heitto ohjelmaan osallistumisesta jäi elämään Marian lähipiirin keskuudessa. Aiheeseen palattiin silloin tällöin perheen ja ystävien toimesta.

– Syksyllä sitten itse ilmoitin itseni. Kerroin sitten kaikille, että ei tarvitse enää ilmoittaa, olen jo itseni ilmoittanut, hän nauraa.

Kipinä, luottamus ja huumori

Maria pitää suhteen kulmakivinä kipinää, luottamusta ja huumoria. Hän etsii vierelleen tavallista, turvallista miestä, jolla on pilkettä silmäkulmassa.

Plussaa on, jos kumppaniehdokas viihtyy erilaisten aktiviteettien äärellä ja tykkää puuhastella kaikenlaista.

Kumppaniehdokkaan täytyy myös ottaa huomioon, että Marian mukana tulevat myös tämän lapset.

– Toki heillä on omat isät, ja he ovat maailman parhaimmat isät lapsilleni, mutta minä etsin tietenkin elämänkumppania, joka jakaa kanssani arjen, ja siihen kuuluvat lapseni, hän sanoo.

Maria syttyy etenkin itsevarmoista miehistä. Lisäksi hän kiinnittää huomionsa siihen, miten kumppaniehdokas huomioi toiset ihmiset.

Ulkonäöllisissä piirteissä Marian huomio kiinnittyy usein miehen silmiin, hartioihin ja hampaisiin.

– Älä kysy miksi, mutta jostain syystä silmät ja hampaat ovat se, mihin aina kiinnitän huomiota, hän nauraa.

Maria veikkaa, että mikäli kumppaniehdokas ei ole lainkaan urheilullinen, eivät kaksikon kemiat kohtaa.

Tärkeää on, että kumppaniehdokas olisi valmis asumaan Lapissa. 

– Minä en etsi etäsuhdetta pidemmän päälle. Elämäni on Sodankylässä. Tietenkin jos aivan elämäni rakkaus tulee, niin pitäisi varmaan puntaroida, mutta pääsääntöisesti lähdetään siitä, että täällä minulla on elämä.

– Toivoisin, että jos joku minulle kirjoittaa, niin hän olisi sellainen, joka haluaisi jossain vaiheessa tänne asumaan kanssamme, hän lisää.

Maajussille morsian mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla syksyllä 2022. Esittelyjakson näet mtv-palvelusta.

Lue myös:

    Uusimmat