Maajussi-Ilmari ei löytänyt rakkautta Maajussille morsian -ohjelmasta – tällaista hänen elämänsä on tällä hetkellä: "Edelleen olen sinkkumiehiä"

Maajussi-Ilmari jatkaa kotitilansa pyörittämistä, kansantanssin harrastamista sekä rakkauden etsimistä.

Vuonna 2018 Maajussille morsian -ohjelmassa tutustuttiin maajussi-Ilmariin, joka etsi rohkeasti rakkautta ohjelmasta. Ilmari päätyi valitsemaan ohjelman päätteeksi morsianehdokkaistaan rinnalleen Tuulian, ja pari vaikutti olevan ihastunut toisiinsa. 

Suhteesta ei kuitenkaan syntynyt mitään sen syvällisempää tuolloin. 

– Kävin kyllä kuvausten jälkeen Tuulian luona siellä Pyhtäällä muutaman päivän. Sitten siinä vähän aikaa viestiteltiin, sitten yhteydenpito harveni ja harveni. Sitten se lopahti siihen. 

Ilmari kertoo olevansa tällä hetkellä tapailurintamalla. Maajussi on käynyt muutamilla treffeillä, muttei niistä ole kummempaa hänen mukaansa syntynyt. 

– Edelleen olen sinkkumiehiä, koitan käydä ihmisten ilmoilla tapaamassa uusia persoonia, mutta ei ole vielä vastaan tullut. 

Yhteyttä morsianehdokkaisiin ei ole Ilmarin mukaan juurikaan ollut ohjelman päättymisen jälkeen, mutta muiden saman tuotantokauden maajussien kanssa Ilmari on edelleen tiiviisti yhteydessä. Ilmarilla, MaunollaTuomolla sekä Antti-Jussilla on oma viestiryhmänsä, jonka kautta he ovat säännöllisesti yhteydessä toisiinsa. 

Lisäksi Ilmari sai tänä vuonna yhteydenoton viimeisimmällä Maajussille morsian -kaudella mukana olleelta Artulta.

– Arttu on kotoisin siitä lähikunnasta, niin hänen kanssaan vähän soittelin tuossa, hän oli mutkan kautta tuttu. Hän soitti mulle, että pitäisikö lähteä ohjelmaan ja tottakai kerroin, että miten asia ja ohjelma etenee, ja että tottakai se kannattaa. Se on hurjan hieno kokemus ja ainutlaatuinen mahdollisuus.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja