Maajussi-Miia kumoaa ilkeät huhupuheet eroonsa liittyen: "Ei Kimmo ollut mikään renkipoika"

2:23
Maajussi-Miia ja Kimmo hehkuivat vuosi sitten kesän päätteeksi rakkauden onnea.

Maajussi-Miia ja Kimmo ovat päätyneet eroon. Maajussi-Miia haluaa katkaista eroonsa liittyvät huhupuheet. 

Maajussille Morsian -ohjelmasta tuttu Miia, 37, löysi viime kesänä palavan rakkauden sulhasehdokas Kimmosta. Nyt pariskunta on päätynyt kuitenkin eroon. Asiasta uutisoi viime viikolla ensimmäisenä Iltalehti

– Kimmohan muutti tänne melkein saman tien ohjelman kuvauksien jälkeen. Vähän alle vuosihan tässä ollaan oltu kimpassa. Totesimme sitten, ettemme ole sopiva pari, Miia kertoo MTV Uutisille. 

Pariskunta ehti asua yhdessä noin vuoden päivät Kuusamossa. He asuvat edelleen samassa taloudessa. 

– Edelleen asutaan saman katon alla ainakin heinäkuun loppuun. Hyvissä välein ollaan. Tulimme yhdessä siihen tulokseen, ettemme olen minkään sadun prinsessa ja prinssi. On ihmisiä, jotka sopivat toisilleen tai sitten eivät. Me sovimme toisillemme paljon paremmin ystävinä. 

Yhteisiä kesäsuunnitelmia ex-parilla on myös. Parin välillä ei ole katkeruutta tai kolmansia osapuolia.

– Olemme puhuneet, että käymme yhdessä Jyväskylässä veneilemässä yhdessä ja Kimmo käy täällä Kuusamossa, mutta ystävämielessä. 

Ikäväksi Miia kokee huhupuheet siitä, että rakkauden takana olisi ollut toisenlaiset motiivit.

– Jotkut ovat sanoneet, että Kimmo olisi tehnyt täällä tilalla vain remontit ja häipynyt. Se tuntuu todella pahalta. Tässä on ollut kaksi ihmistä, jotka ovat tutustuneet toisiinsa ja kokeilleet yhteiseloa, joka ei sitten ole toiminutkaan. Siinä ei ole mitään suurempaa draamaa taustalla.

– Olen pyörittänyt tilaa viisi vuotta yksin ilman miestä ja remontoinut melkein kaiken itse. Niimpä haluan katkaista huhupuheet siitä, että Kimmo olisi ollut vain renkipoikana.

Kesäsuunnitelmia Miialla ei muutoin ole. Yritys vie kaiken ajan. 

– Kesä on niin lyhyt. Kuten yrittäjän kuuluu, kesällä taotaan kun rauta on kuumaa. Syksyllä sitten metsästellään ja lepäillään. 


Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja