Maajussi-Juha-Matti rakkauden etsintä alkoi erikoisella tavalla: "Siitä sopii varmaan paikallista kauppiasta kiittää"

6:03
Tutustu maajussi-Juha-Mattiin!

Maajussi-Juha-Matti etsii puolisoa, jonka kanssa asettua aloilleen ja alkaa suunnitella perheen perustamista.

Maajussille morsian -ohjelman 13. tuotantokauden maajussit ovat nyt julkaistu. Mukana on jälleen kahdeksan maajussia eri puolelta Suomea. Rakkautta etsimässä on kolme naista ja viisi miestä, joista useille elämä maalla on ollut itsestäänselvyys, mutta toisille hyppy tuntemattomaan.

Maajussi-Juha-Matti, 35, pyörittää kasvinviljelytilaansa ja tekee sen ohella muun muassa koneurakointitöitä. Rakkautta etsimään ohjelmaan Juha-Matti päätyi erityisen mutkan kautta. 

– Siitä sopii varmaan paikallista K-kauppiasta kiittää, että miksi olen tässä. Niin sanotusti kaverini ilmoitti minut mukaan tähän hommaa. 

Juha-Matin mukaan hänen tuttavansa ovat jo pitkään uhkailleet miestä sillä, että hänet ilmoitetaan mukaan ohjelmaan. Syksyn lopulla hän saikin eräältä ystävältään viestin, jossa hän pyysi Juha-Matilta kuvaa itsestään. 

– Siihen vähän tuumasin ja hänelle vastasin, että oletko kenties Maikkarin sivuilla. Hän ei ihan suoraan sitä myöntänyt, Juha-Matti nauraa. 

Mies ei tästä kuitenkaan pahastunut, vaan kertoi antavansa siunauksensa sille, jos joku hänet mukaan haluaa ilmoittaa. Nyt hän etsiikin ohjelman kautta naista, jonka kanssa asettua aloilleen ja rakentaa yhteistä elämää. 

– Etsin ihan tavallista naista, jonka suurimmat juoksut on jo juostu ja joka pystyisi asettumaan aloilleen. Rakentaa parisuhdetta ja katsoa, jos sattuisi vaikka lapsia tulemaan. Niin sanotusti, että jalat maassa ja pää pois pilvistä. 

Juha-Matilla ei ole varsinaisesti kriteerejä tulevaa kumppaniaan kohtaan, mutta hän toivoo, että nainen olisi toisinaan valmis erilaisiin edustustehtäviin Juha-Matin rinnalla. 

– Hyvällä tapaa naisellinen nainen, jos itsekin joutuu joskus olemaan puku päällä jossain kekkereissä ja edustustehtävissä, niin se, että pystyy tarvittaessa lyömään iltapukua päälle ja lähtemään semmoisiin. Ettei ole niin, että housuissa ja verkkareissa mennään joka paikkaan.

Maajussilla ei ole hetkeen ollut omien sanojensa mukaan vakavampia parisuhteita. Nyt hän olisi kuitenkin valmis löytämään naisen, joka on valmis rakentamaan yhteisen tulevaisuuden. Hän toivookin saavansa kirjeitä, joissa mahdolliset morsianehdokkaat osaisivat tämän osoittaa. 

– Toivon saavani kirjeitä ihmisiltä, joilla olisi oikeasti kiinnostusta, eikä ole vain huvin vuoksi mukana. Elämän arvot olisivat vähän samanlaisia, että voisi ruveta ajattelemaan esimerkiksi perheen perustamista. 

Maajussille morsian -sarjan 13. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla syksyllä 2020. Maajussille morsian -esittelyjakso katsottavissa mtv-palvelussa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja